Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Daniken, Erich von - De dag dat de goden kwamen

Schrijver:
Titel: De dag dat de goden kwamen
ISBN: 9789021832074
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer, N. Deventer, 1969
Bijzonderheden: Zeer net gebonden boek met stofomslag, 319 pag.., ISBN :9789021832074
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In De dag dat de goden kwamen vertelt Von Daniken weer geheimzinnige, avontuurlijke verhalen die de mensheid nog altijd voor een raadsel plaatsen - over de steden en bouwwerken van de Maya’s, hun perfecte wegennet, hun ingenieuze kanaliseringsstelsels, hun onderaardse observatoria en hunastronomischegebouwen. Hijverteltover de vernietiging van de Maya-handschriften en hoe zij werden herontdekt, over waarnemingen die duizenden jaren teruggaan, naar een tijd toen er nog helemaal geen Maya’s waren. Hij vertelt over de twee Maya-kalenders, een voor de goden en een voorde mensen, die beide die onheilspellende begindatum hebben: 11 augustus 3114 v. Chr. Wat was de dag waarop de goden kwamen ? En wat gebeurde er toen ? Is de aarde al eens verwoest? De kalendercycli tonen aan dat er ooit een godenplaneet is geweest, vanwaar de ’verschrikkelijke wezens’ naar de aarde kwamen. In Teotihuacón beraadslaagden zij over het lot van de mensheid. Een wijze Hopi-indiaan vertelde Erich von Daniken de overgeleverde mythen van zijn volk - hoe de Katchina, wezens uit het heelal, aan het begin der tijden zijn voorvaderen de kennis bijbrachten die ons nu bij de Maya’s zo fascineert.
Uit deze overleveringen en zijn vermoedens over de stenen getuigen van de historie en prehistorie van de Middenamerikaanse volkeren trekt Erich von Daniken conclusies die menig wetenschapper zullen shockeren. Conclusies die uit het verleden naar de toekomst wijzen, zo spannend en visionair als zelfs science-fiction niet kan zijn.
Recensie(s)




Een boek zoals Von Daniken er al zoveel geschreven heeft. Zijn hypothesen zijn bekend: een kosmische ramp heeft in het verleden de geschiedenis ingrijpend beinvloed; onze technologische beschaving is niet de eerste op aarde; de aarde heeft ooit bezoek gehad van kosmonauten uit buitenaardse beschavingen (zie titel). Even bekend is de manier waarop hij deze hypotheses denkt te bewijzen: door te wijzen op raadsels rond mythen, manuscripten en bouwwerken uit oude culturen, en vervolgens te zeggen: zie je wel. Die cultuur is in dit boek die van Maya's en Azteken. De hypothese: kosmonauten zijn hier geweest op 11-8-3114 v.C. Het boek is een rommelig geheel van namen en getallen, gesprekken en reisverslagen. Er staan prachtige foto's in, waaronder vele in kleur en soms over 2 pagina's (27 x 21).
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daniken, Erich von - De  dag dat de goden kwamen