Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Amidon, Stephen - Dorst

Schrijver:
Titel: Dorst
ISBN: 9025404812
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: 1993, 1e druk, paperback, goede staat, 221 blz.
Prijs: € 3,60 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het valt niet mee om een alcoholist als vader te hebben. Daniel North had er een, tot dertien jaar geleden, toen zijn vader Cal hem bij de tandarts in de stoel zette, hem een zoen op zijn mond gaf en naar buiten liep om voorgoed uit zijn leven te verdwijnen. Als Daniel, die acteur is geworden en in Londen woont, dan ook hoort dat zijn vader hem weer wil ontmoeten stemt hij slechts aarzelend toe. De ontmoeting gaat niet zoals gepland en loopt voor Daniel uit op een lange tocht door het door droogte geteisterde Arizona, op zoek naar zijn verleden. Dorst is een humoristische, stilistisch briljante roman waarin heden en verleden, privé-leven en politiek op fascinerende wijze zijn vermengd.
Verder lezen

anubis uit Varennes sur Amance

particulier
Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Amidon, Stephen - Dorst