Vaqnc Jack - Nachtlamp

Schrijver:
Titel: Nachtlamp
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhof Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback in goede staat
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tijdens een gevaarvolle expeditie redden de filosofen Althea en Hilyer Fath een zevenjarige jongen uit moordlustige handen. Kort daarop blijkt dat gruwelijke gebeurtenissen uit zijn verleden in hem nawerken en zijn genezing hinderen. De artsen rest geen andere keuze dan zijn geheugen te blokkeren. Al wat hij zich daarna herinnerts is zijn naam: Jaro. Als Jaro op Gallingdale tot wasdom komt, blijft zijn duistere verleden voor hem in nevelen gehuld. De enige hints die hij krijgt zijn de spookachtige stemmen die vanuit de diepste kloven van zijn herinnering opklinken - stemmen die hem behoorlijk verontrusten. Als gek-wording dreigt, wordt besloten waartoe móet worden besloten: Jaro stelt zich tot doel de waarheid omtrent zijn ware afkomst te achterhalen. Helaas, de bezorgde Faths weigeren hem te vertellen waar zij hem hebben gevonden en bezien tussentijds met argwaan Jaro's vriendschap met de ruimtevaarder Tawn Maihac, die duidelijk iets te verbergen heeft. Bij dit alles wordt Jaro's hoof
Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
Vance is een van de populairste SF/fantasy-auteurs sinds zijn eerste boek "De vandalen van de ruimte" in 1955 verscheen. De Fath's redden tijdens een expeditie de zwaarmishandelde zesjarige Jaro. Om hem van de dood te redden, wordt zijn geheugen geblokkeerd. Door flarden van zijn verleden groeit zijn nieuwsgierigheid naar zijn afkomst. Zijn pleegouders werken hem tegen maar als zij omkomen tijdens een moordaanslag gaat hij op zoek. Een kennis van de Faths, Maihac, blijkt zijn vader te zijn die hem vertelt dat zij jaren geleden moesten vluchten met zijn broer Garlet voor een zekere Asrubal, nadat Maihac hem had aangeklaagd wegens verduistering. Garlet werd op de vlucht gedood, Maihac eindigde als slaaf en Jaro's moeder werd later vermoord waardoor hij alleen achterbleef. Jaro en Maihac klagen alsnog Asrubal aan en komen onder meer tot de ontdekking dat Garlet al die jaren gevangen heeft gezeten... Vance is uniek in het beschrijven van sfeervolle werelden en kleurrijke culturen. Zijn liefde voor muziek vindt men hier sterk terug. Een avontuurlijk verhaal met vele subplotten. Blauw omslag met fantastisch landschap. Jubileumeditie ter gelegenheid van Vance's vijftigjarig schrijverschap. Normale druk.
(Biblion recensie
Verder lezen

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.