Evenblij, Maarten - Voorspellen van Herstellen. Uitkomsten van

Schrijver:
Titel: Voorspellen van Herstellen. Uitkomsten van revalidatieonderzoek
ISBN: 9789057631504
Taal: Nederlands
Uitgever: ZonMw, 2009
Bijzonderheden: 172 pp, softcover, in goede staat
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Zal het ooit weer goed komen?' Het is een vraag die voor op de tong ligt bij veel van de ongeveer 90.000 mensen die jaarlijks in revalidatie komen. En als het niet zo is, wat zal ik nog wel en wat zal ik zeker niet meer kunnen doen? Hoop is een belangrijke drijfveer in de revalidatie. Vaak echter is onduidelijk of die hoop gerechtvaardigd is. Het voorspellen van het uiteindelijk functioneren is niet eenvoudig. Hoe groot is de kans dat een kind met een aangeboren spasticiteit gaat lopen? Wat valt te verwachten van iemands zelfstandigheid na een beroerte of iemands mobiliteit na een dwarslaesie? Die onzekerheid belemmert ook de revalidatie. Want welke doelen moet je stellen als onduidelijk is welk functieherstel
valt te verwachten?

Er is daarom meer kennis nodig over hoe een patiënt er na enkele jaren
voor zal staan en hoe dat kan worden vastgesteld. In dit boek "Voorspellen van Herstellen" zijn de resultaten samengevat van wetenschappelijk onderzoek naar meetinstrumenten en factoren die het herstel van mensen tijdens en na de revalidatie kunnen voorspellen. Het beschreven onderzoek vloeit voort uit een groot nationaal Stimuleringsprogramma Revalidatieonderzoek. Daarin komen het herstel en functioneren na een beroerte, dwarslaesie, traumatisch hersenletsel, bij lage rugpijn en bij de neurologische aandoeningen MS en ALS aan bod. En er is bijzondere aandacht voor de revalidatie van kinderen en ouderen en het gebruik van technische hulpmiddelen.

"Voorspellen van Herstellen" biedt in heldere taal een breed perspectief op de wetenschappelijke kennis die voor revalidatie nodig is en op de vragen die nog beantwoord moeten worden. Opdat de revalidatie een optimale maatschappelijke participatie en kwaliteit van leven kan bieden aan mensen met dreigende of blijvende gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of trauma. "Voorspellen van Herstellen" is bestemd voor professionals binnen de revalidatie en voor onderzoekers en behandelaars buiten deze sector.
Verder lezen

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Evenblij, Maarten - Voorspellen van Herstellen. Uitkomsten van revalidatieonderzoek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenprinses

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenprinses
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekenprinses
    Kamer van Koophandel nummer: 74918257
    NL860073166B01
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenprinses een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenprinses vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenprinses kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.