Freedman , Fransoise Barbira . [ isbn 9789022538159 ] - Baby Yo

Schrijver:
Titel: Baby Yoga . ( Vrolijke oefeningen voor baby's, mama's en papa's . ) Baby-yoga is een unieke verzameling oefeningen, die door ouder en kind samen gedaan kunnen worden. -
ISBN: 902253815
Taal: Nederlands
Uitgever: Forum .
Bijzonderheden: Genaaide paperback in als nieuwe staat - 1514 - 1e dr 2003 - 143 p - 420 gr - 19,3x24,8 cm
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- De oefeningen zijn perfect voor de periode waarin nieuwe moeders nog moeten leren hoe ze hun conditie en flexibiliteit weer voorzichtig kunnen opbouwen.
Baby-yoga laat zien hoe kersverse ouders hun kind veilig kunnen vasthouden en dragen. De methode is zowel geschikt voor beginners als gevorderden in yoga. De illustraties geven precies weer wat veilige oefeningen zijn en waar u op moet letten bij uzelf en uw baby.
Laad uw accu op
Ontspan
Verzacht uw baby's problemen (krampjes, traantjes en slaaptekort)
Versterk de band met uw baby
Stimuleer de ontwikkeling van uw baby
Versterk uw buikspieren
Zo kunt u spelen en plezier maken combineren met het verbeteren van uw conditie.

Door yoga wordt een baby meer ontspannen en harmonieuzer. Het lichaam wordt sterker en soepeler. Yoga stimuleert de ontwikkeling, en het bevordert de communicatie tussen ouder en kind. Deze yoga is verdeeld in vier fasen: van 0-8 weken, van 8 weken tot 4 maanden, van 4-8 maanden en voor na 8 maanden. Yoga voor baby's bestaat uit een combinatie van aanraken, aaien, vasthouden en bewegen. Kleurenfoto's en getekende afbeeldingen in kleur van oefeningen zijn prima. Er is een goede uitleg voor de omgang en ontwikkeling van de baby en adviezen voor de moeder na de bevalling. Achterin staan een literatuurlijst en adressen. De schrijfster is yogadocent en geeft cursussen baby-yoga
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Freedman , Fransoise Barbira . [ isbn 9789022538159 ] - Baby Yoga . ( Vrolijke oefeningen voor baby's, mama's en papa's . ) Baby-yoga is een unieke verzameling oefeningen, die door ouder en kind samen gedaan kunnen worden. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.