Veen , Ine . [ isbn 9789059117396 ] ( Gesigneerd met een kleine opdrac

Schrijver:
Titel: Alarm .... U Wordt Vergiftigd . ( Zal de wereld ten onder gaan aan gif, milieu en bedrog ? ) De overbevolking van deze planeet, is schuld aan vele en vaak niet meer op te lossen problemen waar de mensheid, dieren en het milieu onder lijden. -
ISBN: 9059117395
Taal: Nederlands
Uitgever: Aspekt B.V., Uitgeverij .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 2914 - 1e dr 2008 - 436 p - 780 gr - 4 cm dik
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- 'Nederland is vol'! beweerde Koningin Juliana reeds in de jaren 50! Een uitspraak van een vrouw die in haar tijd de problemen al zag aankomen en die onze samenleving nu zo bitterhard teisteren; maar ook onze aarde is vol! Over de Samenzwerende Wereld Overheden en hun 'sproeiende' vliegtuigen: de beruchte chemtrails, mag niet ópenlijk worden gesproken. Is men bezig ons op een slimme manier te vernietigen nu de atoombom op een laag pitje is gezet? of juist te redden? Wat onderneemt men tegen de opwarming of/en elders de afkoeling van de aarde en de gevolgen hiervan. Volgens ing. Ad van Rooij bevinden zich gifstoffen in o. a. geïmpregneerd hout, hobbyspullen, steen en de natuur. Maar ook ons voedsel, onze woonomgeving en zelfs de lucht lijken vergiftigd. In dit boek is ook aandacht voor gifstoffen die gebruikt worden in de psychiatrie, in de medische wereld: medicijnen, vaccins en bij moordaanslagen die gepleegd 'moeten' worden.


Bij sommige mensen zit het wantrouwen diep: de overheid liegt, rechters zijn corrupt en de media houden alles opzettelijk stil. De auteur van dit boek gaat een stap verder. 'Men' probeert ons doelbewust te vergiftigen en te hersenspoelen en 'ze' deinzen er niet voor terug iedereen te vermoorden die dat tegenwerkt of dreigt te onthullen. Onduidelijk blijft wie 'men' en 'ze' zijn: een geheime wereldregering, machtsbeluste generaals of miljardairs die nog rijker willen worden? De bewijzen voor de complotten bestaan uit oncontroleerbare verhalen en halve waarheden. De voorbeelden van de vergiftigingen zijn al even vergezocht. De condensstrepen achter een vliegtuig in de lucht zijn in werkelijkheid giftige gassen. Griep wordt keer op keer veroorzaakt door opzettelijk losgelaten virussen. En medicijnen zijn eigenlijk drugs die stiekem worden toegediend om ons gedeisd te houden. Op internet wemelt het van de mensen die hun argwaan en angsten delen, vaak voorzien van pseudowetenschappelijke argumenten en verwijzingen naar dubieuze deskundigen. Dit is een boek in die traditie. Voor een cultpubliek. Met een groot aantal foto's in zwart-wit.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.