A. Brouwer-Otterspeer - Brouwer Otterspeer, A.-Vaders... en Moe

Schrijver:
Titel: Brouwer Otterspeer, A.-Vaders... en Moeders... (nieuw)
ISBN: 9789033604430
Uitgever:
Bijzonderheden: Mevr. A. Brouwer-Ottterspeer geeft in Vaders... Moeders eenvoudige, praktische handvatten om op een positieve manier vader en moeder te zijn. Ze heeft jarenlang als psycholoog gewerkt met ouders en kinderen. Zowel de vader als de moeder heeft van...
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Mevr. A. Brouwer-Ottterspeer geeft in Vaders... Moeders eenvoudige, praktische handvatten om op een positieve manier vader en moeder te zijn.
Ze heeft jarenlang als psycholoog gewerkt met ouders en kinderen.
Zowel de vader als de moeder heeft van de Heere in de schepping een eigen specifieke rol én speciale eigenschappen gekregen. Wil een kind kunnen uitgroeien tot een zelfstandig functionerend persoon, dan heeft het een vader én een moeder nodig. Ze hebben beiden hun eigen taak en voorbeeldfunctie. Wanneer een vader werkelijk vader is en een moeder werkelijk moeder, is de kans klein dat er  ernstige fouten met ingrijpende gevolgen worden gemaakt in de opvoeding.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Brouwer-Otterspeer - Brouwer Otterspeer, A.-Vaders... en Moeders... (nieuw)