Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Klaas T. Noordhuis - Tuinontwerpen

Schrijver:
Titel: Tuinontwerpen
ISBN: 9789036612333
Taal: Nederlands
Uitgever: Rebo 1999- - - .Van ontwerp tot verzorgde tuin: aanleg van uiteenlopende tuinen.
Bijzonderheden: Zeer net groot gebonden boek met stofomslag, 144 pag., ISBn 9789036612333
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wie zijn tuin wil veranderen of begint met de aanleg van een 'nieuwe' tuin, wordt geconfronteerd met allerlei vragen over wat er wel en niet mogelijk is op dat speciale stuk grond.

Hoe zit het bijvoorbeeld met de zon en de schaduw en hoe is de grond samengesteld? Waar moeten paden komen en hoe breed moeten ze worden? Welke planten kunnen er gekozen warden en kunnen er zonder beperkingen allerlei soorten gecombineerd worden? Maar ook vragen van een geheel andere orde spelen een rol, bijvoorbeeld: is er gelegenheid om rekening te houden met de aanwezigheid van kinderen en hoe kunnen zij zich prettig voelen in de tuin en er veilig spelen? En niet onbelangrijk is het antwoord op de vraag hoeveel tijd er aan de tuin besteed moet worden. Wie een drukke baan heeft, wil het liefst zo weinig mogelijk onderhoud, en wie alle tijd heeft/ wil waarschijnlijk graag juist vele uren in de tuin bezig zijn.

Op deze en nog vele andere vragen vindt u de antwoorden in Tuinontwerpen, waarbij vele foto's en tekeningen de tekst ondersteunen. De auteur, ontwerper van alle tuinen die u in dit boek vindt, schotelt u allerlei verschillende tuintypen voor, elk met hun eigen kenmerken, mogelijkheden en beperkingen. U vindt bijvoorbeeld ideeën over landelijke tuinen en stadstuinen, maar ook over daktuinen en grafbeplanting, watertuinen en onderhoudsarme tuinen. U leest over grootbladigen en bodembedekkers, over gazons en paden, over terrassen, borders en perken, over bestrating en ornamenten. U hebt, kortom, een vraagbaak bij de hand voor het moment waarop u uw tuin intensief of juist weinig wilt veranderen.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klaas T. Noordhuis - Tuinontwerpen