Dr. J.A. Seiss - Seiss, Dr. J.A.-De komende Christus (nieuw)

Schrijver:
Titel: Seiss, Dr. J.A.-De komende Christus (nieuw)
ISBN: 9781291301632
Uitgever:
Bijzonderheden: Van Dr. J.A. Seiss is een uitleg over het boek Openbaring verschenen. Een gedeelte van hoofdstuk 19 en 20 over De komende Christus is in deze editie gepubliceerd.  Uit zijn beschrijving blijkt dat het onderwerp zeer actueel is. De terugkeer van I...
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Van Dr. J.A. Seiss is een uitleg over het boek Openbaring verschenen. Een gedeelte van hoofdstuk 19 en 20 over De komende Christus is in deze editie gepubliceerd. 
Uit zijn beschrijving blijkt dat het onderwerp zeer actueel is. De terugkeer van Israel is een onderpand van de nog onvervulde profetie. Daarna volgt een schets van de logische volgorde in het Openbaringboek. Een toelichting van diverse Godgeleerden over hoofdstuk 20 toont dat de heerlijkste opwekking uit de historie nog te wachten staat. De laatste hoofdstukken worden gewijd aan de persoonlijke verwachting van Daniel en anderen die biddend en smekend naar de komst van Christus uitzien. De basis waarop hun hoop gevestigd is, ligt verankerd in de Heilige Schrift. Die het beloofd heeft, is trouw.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. J.A. Seiss - Seiss, Dr. J.A.-De komende Christus (nieuw)