Evans, Richard Paul - Het Carrousel / De Spiegel / Het Medaillo

Schrijver:
Titel: Het Carrousel / De Spiegel / Het Medaillon - trilogie - de 3 boeken in een koop 8,99 !!!
Taal: Nederlands
Uitgever: KOK
Bijzonderheden: zo goed als nieuw - zie de foto's - de inhoud zie ''meer info'' / harde kaft /stofomslag / verzenden als pakje aan huis 5,60 !
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 8,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
De liefde tussen Michael Keddington en Faye Murrow ontmoet vele hindernissen. Fayes vader is het beslist niet eens met de keuze van zijn dochter, en heeft haar dan ook voor de keuze gesteld: een leven met Michael of de financiering voor haar medicijnstudie. Vlak voordat Faye naar de universiteit vertrekt, besluiten Michael en Faye in het geheim te trouwen. Zij zijn er van overtuigd dat hun liefde sterk genoeg is om alles te doorstaan. Maar wanneer zij te maken krijgen met een sterfgeval, wanneer de afstand onoverbrugbaar groot lijkt en de druk op de familie alleen maar toeneemt, moet blijken of hun relatie tegen elke storm bestand is.
Recensie(s)
Michael is werkstudent en volgens haar vader geen partij voor Faye. Voor Faye medicijnen gaat studeren, trouwen ze in het geheim. De afstand zorgt voor een verwijdering tussen hen. Een zusje van Faye is ernstig depressief en pleegt zelfmoord. Korte tijd later krijgt Faye een miskraam. Ze geeft zichzelf de schuld van alle ellende en verbreekt het contact met Michael. Intussen heeft ze vriendschap gesloten met een serveerster die op de vlucht is voor haar man, hij heeft hun dochtertje misbruikt. Faye breekt haar studie af en ontfermt zich over Sarah. Als haar vader eindelijk inziet dat de liefde tussen zijn dochter en Michael echt is, probeert hij hen weer bij elkaar te brengen. Het is het derde deel van een serie, na 'Het medaillon' en 'De spiegel'*, maar goed zelfstandig te lezen. Het is een realistische protestants-christelijke familieroman, maar wel erg zoet. Michael is een en al goedheid en ware liefde overwint. Tussendoor staan uitstekende beschrijvingen van het verpleeghuis waar Michael werkt, met personeelstekort, hoge werkdruk en niet gekwalificeerd personeel. Een mooi, rustig verhaal. Vrij kleine druk.

(Biblion recensie, Marian Verstappen-Naus)
==========================================================
Samenvatting
Het medaillon is, net als al mijn andere romans, een liefdesverhaal. Een verhaal over de prille liefde tussen Michael en Faye en de uitdagingen waarvoor zij zich geplaatst zien. Het is tevens het verhaal van de oude liefde van Esther voor een man die zij lang geleden uit het oog verloor.
Recensie(s)
Michael heeft tot haar dood voor zijn moeder gezorgd. Om de tijd te overbruggen tot hij kan gaan studeren, gaat hij in een verzorgingshuis werken. Hij wordt zeer gewaardeerd door zowel bewoners als collega's. De vader van zijn vriendin, Faye, vindt hem echter te min en doet met succes pogingen om het tweetal uit elkaar te drijven. In het verzorgingshuis ontmoet hij Esther, een bejaarde vrouw die ooit haar kans op liefde vergooide. Door gesprekken met Esther beseft Michael dat hij zich uit moet spreken tegen Faye. Als een bewoner van het huis door mishandeling sterft, krijgt Michael de schuld en verliest hij zowel baan als studiebeurs. Faye komt terug om hem te steunen en ten slotte blijkt een collega de dader. Een ontroerend verhaal over een man die blijft geloven in het recht dat zijn loop zal krijgen, maar vooral over oude mensen die niet afgeschreven willen zijn. Bovendien geeft het boek een mooi beeld van mensen die in de zorg werken en dit met veel liefde doen. Een boek over echte menselijkheid. Verzorgde uitgave; kleine, ruim gezette druk. Eerder verscheen van de Amerikaanse auteur (1962) de bestseller 'De kerstdoos'*.
(Biblion recensie, Marian Verstappen-Naus)
=================================
Samenvatting
Een presbyteriaanse dominee, Hunter Bell, laat zijn bediening en ook God achter zich, wanneer zijn vrouw in het kraambed overlijdt. Hij probeert zijn fortuin te maken met gokken en goudzoeken. Maar de bittere herinneringen aan zijn verleden kan hij niet ontvluchten.
In een hevige sneeuwstorm redt hij Quaye McGandley, een kanppe jonge vrouw die door hongerige wolven verwond en al bijna doodgevroren is. Zij is, ten tijde van de hongersnood in Ierland, door haar vader als vrouw verkocht aan een wrede man, die haar tegen haar wil heeft meegenomen naar Amerika en die haar voortdurend mishandelt envernedert.
Hunter brengt Quaye naar zijn hut en verpleegt haar tot ze weer gezond is. Dan komt hij tot de ontdekking dat zijn grootste angst bewaarheid wordt: dat hij opnieuw van iemand gaat houden.
Recensie(s)
Hunter is een presbyteriaanse dominee die na de dood van zijn vrouw zijn gemeente en God de rug toekeert en fortuin probeert te maken met gokken en goudzoeken. Tijdens een hevige sneeuwstorm redt hij Quaye, die tijdens de hongersnood in Ierland door haar vader is meegegeven aan Jake, een wrede man die haar ernstig mishandelt. Hunter durft niet toe te geven dat hij van Quaye houdt en laat haar terug gaan naar Jake. Onverwacht wordt hij beschuldigd van de moord op een jonge vrouw die hem ooit hielp ontsnappen aan gokkers die van hem verloren. Tijdens een gevecht wordt Hunter levensgevaarlijk gewond, maar voor hij sterft trouwt hij met Quaye. Quaye gaat op zoek naar de dochter van Hunter en voedt het meisje op als haar eigen kind. Een spannend en informatief boek over het harde leven van goudzoekers in het 19e eeuwse Amerika en hun strijd om claims. Maar ook een ontroerende liefdesgeschiedenis. Plezierig te lezen, sober verhaal, met korte hoofdstukken. Eerder verscheen van de Amerikaanse schrijver (1962) 'De kerstdoos' en 'Het medaillon'*. Kleine druk.
(Biblion recensie, Marian Verstappen-Naus)
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Evans, Richard Paul - Het Carrousel / De Spiegel / Het Medaillon - trilogie  -  de 3 boeken in een koop  8,99 !!! Evans, Richard Paul - Het Carrousel / De Spiegel / Het Medaillon - trilogie  -  de 3 boeken in een koop  8,99 !!! Evans, Richard Paul - Het Carrousel / De Spiegel / Het Medaillon - trilogie  -  de 3 boeken in een koop  8,99 !!! Evans, Richard Paul - Het Carrousel / De Spiegel / Het Medaillon - trilogie  -  de 3 boeken in een koop  8,99 !!! Evans, Richard Paul - Het Carrousel / De Spiegel / Het Medaillon - trilogie  -  de 3 boeken in een koop  8,99 !!! Evans, Richard Paul - Het Carrousel / De Spiegel / Het Medaillon - trilogie  -  de 3 boeken in een koop  8,99 !!! Evans, Richard Paul - Het Carrousel / De Spiegel / Het Medaillon - trilogie  -  de 3 boeken in een koop  8,99 !!! Evans, Richard Paul - Het Carrousel / De Spiegel / Het Medaillon - trilogie  -  de 3 boeken in een koop  8,99 !!! Evans, Richard Paul - Het Carrousel / De Spiegel / Het Medaillon - trilogie  -  de 3 boeken in een koop  8,99 !!! Evans, Richard Paul - Het Carrousel / De Spiegel / Het Medaillon - trilogie  -  de 3 boeken in een koop  8,99 !!! Evans, Richard Paul - Het Carrousel / De Spiegel / Het Medaillon - trilogie  -  de 3 boeken in een koop  8,99 !!!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.