Ready , Romilla . & Kate Burton . [ isbn 9789043010504 ] 1917

Schrijver:
Titel: NLP voor Dummies. ( Zet positieve gedachten om in positieve actie. ) Zet positieve gedachten om in positieve actie Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP) reikt de essentiële bouwstenen aan om te ontdekken hoe mensen denken en hun emotionele kwesties -
ISBN: 9789043010504
Taal: Nederlands
Uitgever: BBNC Uitgevers . / Addison Wesley .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 1917 - 2e dr 2005 - 331 p. - 610 gr
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- regelen. Dit praktische boek laat je zien hoe je NLP-kernvaardigheden zoals rapport opbouwen en spiegelmethoden in praktijk brengt en op die manier persoonlijke of professionele voldoening verwezenlijkt. Of je nu je zelfvertrouwen wilt vergroten, effectief wilt communiceren of beslissingen wilt nemen die je leven veranderen, in dit boek vind je de middelen die je nodig hebt om te slagen. Over de auteurs Romilla Ready is NLP Master Practitioner en de architect van Relationship Wizardry in Business, een opleiding- en coachingprogramma voor leidinggevenden in het bedrijfsleven. Kate Burton is vooraanstaand internationaal coach met een achtergrond in bedrijfscommunicatie in de IT-branche.


Deze tweede versie van 'NLP voor dummies' bevat de karakteristieke kenmerken van de 'voor dummies'-reeks: oefeningen en tips, voorbeelden, ondersteunende icoontjes, tekeningen en cartoons. Het verschil met de vorige editie zit in een enigszins veranderde ordening en benaming van de hoofdstukken, met name in het begin; een aantal nieuwe voorbeelden; twee nieuwe hoofdstukken: een over modelleren en een over veranderen. Beide edities, de oude van 2005 en deze, zijn naast elkaar te gebruiken; op het totaal van 370 pagina's zijn er zeker 300 hetzelfde gebleven. Die twee nieuwe hoofdstukken maken het geheel wel vollediger, zeker als het gaat om 'modelleren', toch een essentieel onderdeel van neurolinguistisch programmeren. Voor ieder die verbeteringen in zijn of haar leven aan wil brengen.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ready , Romilla . & Kate Burton . [ isbn 9789043010504 ] 1917 - NLP voor Dummies. ( Zet positieve gedachten om in positieve actie. ) Zet positieve gedachten om in positieve actie Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP) reikt de essentiële bouwstenen aan om te ontdekken hoe mensen denken en hun emotionele kwesties - Ready , Romilla . & Kate Burton . [ isbn 9789043010504 ] 1917 - NLP voor Dummies. ( Zet positieve gedachten om in positieve actie. ) Zet positieve gedachten om in positieve actie Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP) reikt de essentiële bouwstenen aan om te ontdekken hoe mensen denken en hun emotionele kwesties -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.