Arnold, John, Randall, Ray - Psychologie van arbeid en organisa

Schrijver:
Titel: Psychologie van arbeid en organisatie, 5e editie met XTRA toegangscode / mensen en hun werk
ISBN: 9789043033756
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Bijzonderheden: 2014, Paperback / softback, ongebruikt incl. Xtra
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Psychologie van arbeid en organisatie is een grondige introductie in de arbeidspsychologie. Dit boek beschrijft de relatie tussen het individu en de arbeidsorganisatie. Aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden worden individuele verschillen tussen mensen in hun werk in kaart gebracht. Verschillende onderwerpen komen aan bod zoals diversiteit, motivatie, leiderschap en training. De didactische kenmerken van Psychologie van arbeid en organisatie zijn:
* een brede theoretische basis
* diverse cases en oefeningen die je direct op de stof kunt toepassen
* korte tussentijdse samenvattingen waarmee je snel grip krijgt op de tekst
* vragen, oefeningen en weblinks helpen om je verder in de stof te verdiepen.

Deze nieuwe Nederlandstalige editie van Psychologie van arbeid en organisatie is gebaseerd op de 5e editie van Work Psychology - Understanding Human Behaviour in the Workplace. In deze nieuwe editie is met name veel aandacht besteed aan het herzien van de hoofdstukken over prestatiebeoordeling, werkattitudes en de werkrelatie en stress en welzijn. Alle andere hoofdstukken zijn natuurlijk grondig geupdated met verwijzingen naar recent onderzoek.

Net als de 4e Nederlandstalige editie, is de 5e Nederlandstalige editie kritisch bekeken door Nederlandse bewerkers. Zij hebben, waar nodig, de openingscases vervangen voor materiaal dat de Nederlandse student zal aanspreken, en gezocht naar Nederlandse voorbeelden, cijfers en statistieken. Ook hebben zij gekeken of zaken die gebruikelijk zijn in de Engelse praktijk ook in Nederland gangbaar zijn en waar nodig aanpassingen gedaan.

Ten slotte is een Pearson XTRA website ontwikkeld om studenten de kans te geven zich te verder te verdiepen in sommige onderwerpen en zich voor te bereiden op het tentamen middels een begrippentrainer en meerkeuzevragen.

Psychologie van arbeid en organisatie is geschikt voor studenten in het hoger onderwijs. De bewerking van de Nederlandstalige editie is verzorgd door Maurits van der Heijde (organisatiepsycholoog en docent aan de Hogeschool INHolland) en Lotte Pierik.
Verder lezen

Irma's Book Store uit Leiden

particulier

Logo Irma's Book Store

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arnold, John, Randall, Ray - Psychologie van arbeid en organisatie, 5e editie met XTRA toegangscode / mensen en hun werk Arnold, John, Randall, Ray - Psychologie van arbeid en organisatie, 5e editie met XTRA toegangscode / mensen en hun werk Arnold, John, Randall, Ray - Psychologie van arbeid en organisatie, 5e editie met XTRA toegangscode / mensen en hun werk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Irma's Book Store

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Irma's Book Store
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Irma's Book Store een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Irma's Book Store vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Irma's Book Store kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.