Marklund Liza - Springstof

Schrijver:
Titel: Springstof
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: Hardcover Als nieuw
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting




Annika Bengtzon, moeder en chef misdaadredactie van een avondkrant, wordt vlak voor Kerst uit bed gebeld. Er is een bom ontploft in het olympisch stadion, waar de voorbereiding van de Spelen in volle gang is. Annika heeft al snel het vernoeden dat het niet om een terroristische aanslag gaat, maar dat er een insider aan het werk is. Een tweede bom ontploft, opnieuw met dodelijke afloop. Dat maakt een jonge, verwarde vrouw zich kenbaar, die Annika meelokt naar het hol van de leeuw …
Recensie(s)
Uit het thrillerdebuut van de Zweedse journaliste en schrijfster (1963) blijkt haar fascinatie voor de onderwerpen moord, macht en media. Haar sympathieke hoofdpersoon Annika Bengtzon is moeder van twee jonge kinderen en chef van de misdaadredactie van een grote avondkrant in Stockholm. Vlak voor Kerstmis vindt er in het Olympisch stadion een gruwelijke bomaanslag plaats, met de uiterst ambitieuze voorzitster van het Olympisch organisatiecomité als slachtoffer. Annika komt in een maalstroom van stress, overwerk en uitputting terecht: de strijd tegen tijd en concurrentie. Tevens lopen de spanningen tussen Annika en haar man Thomas hoog op. Na het ontploffen van een tweede bom plaatst het contact met een jonge verwarde vrouw haar in een uiterst bizarre en gevaarlijke situatie. Nauwgezet, indringend en kritisch worden de realiteit van het moderne mediabedrijf en de psychologische dilemma's tussen mannen en vrouwen in beroep en privé geschetst. De geraffineerd geconstrueerde roman bereikt door 'overdadig' recherchewerk pas in het tweede gedeelte een bloedstollende spanning! Kleine druk en smalle bindmarge.
Verder lezen

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.