Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Zelm, A. van - Voorbij de klaprozen

Schrijver:
Titel: Voorbij de klaprozen
ISBN: 9789062554515
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: zj Paperback / softback, 32pp redelijk 9789062554515 025 'Uit het kruidenkastje van moeder natuur aangevuld met gedichtjes, legenden en volkstradities' is de ondertitel
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Uit het kruidenkastje van moeder natuur aangevuld met gedichtjes, legenden en volkstradities' is de ondertitel van de nieuwste co-produktie van Ada van Zelm en Maarten Rood. Van Zelm maakte aquarellen van 14 wilde planten. Maarten Rood zorgde voor de tekst: bij iedere plant een gedichtje en een bonte verzameling weetjes, bijvoorbeeld over de toepassing van het kruid als voedsel of als geneesmiddel. Bij de aquarellen worden enkele volksnamen vermeld, verder worden de bloeiperiode en de hoogte van de plant aangegeven. Het boekje dient zich aan als cadeauboekje.
(Biblion recensie, C. de Heer.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zelm, A. van - Voorbij de klaprozen