Aron , Elaine N. [ isbn 9789400502574 ] 5223 - Het Hoog Sensit

Schrijver:
Titel: Het Hoog Sensitieve Kind . ( Help je kinderen op te groeien in een wereld die hen overweldigt ) Een Hoog Sensitief Kind (HSK) is bedachtzamer en gevoeliger en raakt makkelijker overmand door heftige emoties dan het gemiddelde kind. -
ISBN: 9789063053833
Taal: Nederlands
Uitgever: Archipel , Uitgeverij . ( Alleen zit er wel een klein hoekvouwtje in het voorplat maar is voor de rest bijna als nieuw . )
Bijzonderheden: paperback in nette gelezen staat - 5223 - 13e dr 2011 - 382 p - 450 gr - 3,2 cm dik
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Hoewel een HSK vaak creatief en slim is, krijgt het geregeld het label angstig, geremd en zenuwachtig te zijn. Om te voorkomen dat een HSK nog langer als 'probleemkind' wordt bestempeld, heeft Elaine N. Aron deze gids geschreven.


Het Hoog Sensitieve Kind bevat naast zelftests, casestudies en adviezen:
- vier manieren om je HSK succesvol op te voeden in een niet-sensitieve wereld
- hoe kun je een HS peuter en kleuter het beste kalmeren
- hoe kun je vriendschappen en (school)reizen plezierig maken
- hoe moet je omgaan met verschillende leeftijdsgroepen HSK
- hoe kun je het beste omgaan met slaapproblemen en emotionele uitbarstingen


Bestsellerauteur en psychotherapeute Elaine N. Aron laat in dit baanbrekende boek zien hoe ouders en leraren het hoog sensitieve kind, vanaf de geboorte tot aan de puberteit, het beste kunnen begeleiden.


Een Amerikaans populairwetenschappelijk opvoedingsboek over het hoog sensitieve kind. De schrijfster (zelf hoog sensitief, evenals haar zoon) is klinisch psychologe en psychotherapeute en doet al twaalf jaar onderzoek naar hoge sensitiviteit: een aangeboren karaktereigenschap bij 15-20 % van de kinderen. Hoog sensitieve kinderen observeren en reflecteren voor ze handelen, zijn zeer sensitief en raken snel overprikkeld. De juiste aanpak kan problemen voorkomen. In de eerste helft van het boek staat algemene informatie over hoog sensitieve kinderen en de invloed op het ouderschap: met vragenlijsten of kind en ouder hoog sensitief zijn. De tweede helft, ingedeeld naar leeftijdsgroepen van baby tot jongvolwassene, geeft veel opvoedingsinformatie. Veel beschrijvingen, praktijkvoorbeelden en nuttige adviezen met als basis: versterken van de eigenwaarde, voorkomen van schaamte, op de juiste wijze corrigeren en bespreekbaar maken van hoge sensitiviteit. Afsluitend een lijst met twintig tips voor leerkrachten. Met Amerikaanse bronnenlijst. In de tekst staan geen verwijzingen naar de uitgebreide notenlijst. Het boek is duidelijk geschreven vanuit de Amerikaanse situatie, maar heeft Nederlandse ouders genoeg te bieden.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aron , Elaine N. [ isbn 9789400502574 ]  5223 - Het Hoog Sensitieve Kind . ( Help je kinderen op te groeien in een wereld die hen overweldigt ) Een Hoog Sensitief Kind (HSK) is bedachtzamer en gevoeliger en raakt makkelijker overmand door heftige emoties dan het gemiddelde kind.  - Aron , Elaine N. [ isbn 9789400502574 ]  5223 - Het Hoog Sensitieve Kind . ( Help je kinderen op te groeien in een wereld die hen overweldigt ) Een Hoog Sensitief Kind (HSK) is bedachtzamer en gevoeliger en raakt makkelijker overmand door heftige emoties dan het gemiddelde kind.  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.