Noort, Saskia - De verbouwing

Schrijver:
Titel: De verbouwing
ISBN: 9789041409713
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos
Bijzonderheden: 2009, Druk 7e, 284pp, Paperback / softback
Prijs: € 2,95
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Schoonheid: hoe ver ga jij ? Mathilde, succesvol plastisch chirurg, opent haar privékliniek. Ze lijkt aan de vooravond te staan van wat een glansrijk vervolg van haar carrière moet worden. Mathilde is als vrouw in elk opzicht geslaagd te noemen: ze is slim, combineert een groot zakelijk inzicht met een hoge morele standaard, ze is gelukkig getrouwd en heeft een intelligente puberzoon. Maar schijn bedriegt. Haar huwelijk wankelt en de verbouwing van hun huis, die geleid wordt door haar echtgenoot en een 'groene' aannemer, dreigt uit te lopen op een ramp. Dan accepteert Mathilde, wanhopig als ze is, de helpende hand van een oud vriendje. Daarmee manoeuvreert ze zich in een zodanige positie waaruit geen uitweg meer mogelijk lijkt. Recensie(s) NBD|Biblion recensie Plastisch chirurg Mathilde van Asselt-Fortuin heeft zojuist haar eigen privekliniek geopend. Ze is getrouwd met psychiater Rogier en heeft een intelligente puberzoon, Thom. Het lijkt allemaal geweldig, maar niets is minder waar: echtgenoot Rogier is een depressief wrak vol pillen en drank, en zoon Thom, een loner die zijn vader een aansteller vindt en zijn moeder een 'a-relaxte carrierebitch', zoekt troost in gewelddadige games op zijn Xbox. Maar het ergste is hun huis, dat sinds het door Rogier en een dure holistische aannemer wordt verbouwd, is veranderd in een geldslurpende stoffige bouwval. Ten einde raad en al een kwart miljoen armer, aanvaardt Mathilde hulp van Johan, een oud vastgoedvriendje dat ze weer is tegengekomen. Hij steekt geld in haar kliniek en regelt wat Poolse mannetjes die haar huis snel weer bewoonbaar zullen maken. En dan begint de ellende pas echt... Vlot, merendeels vanuit het ik-perspectief (Mathilde) geschreven thriller over relatieproblemen en verbouwingen (lichaam en huis) in een yuppenmilieu. Je ziet al snel waar het fout zal gaan, maar het blijft lekker doorlezen want Noort zorgt nog voor wat verrassingen en weet de spanning langzaam en mooi op te voeren tot een zinderende finale. www.saskianoort.nl. Paperbackeditie, normale druk.
Verder lezen

Vijolas Boek uit Huizen

zakelijk

Logo Vijolas Boek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Noort, Saskia - De verbouwing

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vijolas Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vijolas Boek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Vijola's Boek
    Kamer van Koophandel nummer: 32124920
    NL002384847B07
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vijolas Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vijolas Boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vijolas Boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.