Law Ruth - De keuken van Zuidoost-Azie / meer dan 300 verleidel

Schrijver:
Titel: De keuken van Zuidoost-Azie / meer dan 300 verleidelijke recepten
ISBN: 9789055013234
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Bzztoh
Bijzonderheden: 1997 Paperback / softback, 400 pagina's
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
DE KEUKEN VAN ZUIDOOST AZIE

De beste recepten uit Thailand, Singapore, Maleisië, Indonesié, de- Filippijnen en Vietnam

DE KEUKEN VAN ZUIDOOST-AZIE is kleurrijk, smaakvol en gezond. Ieder gerecht is er op gericht alle smaakpapillen te bekoren. De variatie van de gerechten is net zo groot als de diversiteit van de verschillende culturen. Maar de waardering voor smakelijk eten is overal in deze regio even hoog.

In DE KEUKEN VAN ZUIDOOST-AZIE, geeft Ruth Law, oprichtster van de Aziatische kookschool in Chieago, de beste recepten uit Thailand, Singapore, Maleisië, Indonesië, de Filippijnen ,en Vietnam. Van Goi Tojn, pittige salade van kip en varkensvlees uit "Vietnam, tot Kaing Chup Yu, gefrituurde vis met gembersaus uit Singapore; maar ook Kaeng Pet Kai, Thaise kip in rode curry' en Daging Reindang, gesmoord rundvlees, en Rujak, een pittige fruitsalade, uit Indonesië.

DE KEUKEN VAN' ZUIDOOST-AZW geeft u niet alleen de basistechnieken om vele verrukkelijke recepten te bereiden, maar ook uitgebreide menusuggesties en achtergrondinformatie over de diverse culturen.

Uit de pers: 'Het is zeldzaam dat een boek behalve gerechten ook de cultuur van een land zo goed beschrijft. Ruth Law's complete kookboek is het resultaat van lange reizen door Zuldoost-Azië, waar meesterkoks en anderen hun jarenlang bewaarde keukengeheimen met haar deelden. Dit boekbevat niet alleen authentieke, unieke recepten, het is ook de beste manier om te reizen-in-je-luie-stoel.'
Verder lezen

Hendrikse-boeken

particulier

Hendrikse-boeken uit Sassenheim

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Law Ruth - De keuken van Zuidoost-Azie / meer dan 300 verleidelijke recepten Law Ruth - De keuken van Zuidoost-Azie / meer dan 300 verleidelijke recepten Law Ruth - De keuken van Zuidoost-Azie / meer dan 300 verleidelijke recepten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hendrikse-boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hendrikse-boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hendrikse-boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hendrikse-boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hendrikse-boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.