Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Zwagerman, Joost - Perfect Day / en andere popverhalen

Schrijver:
Titel: Perfect Day / en andere popverhalen
ISBN: 9789029563307
Taal: Nederlands
Uitgever: arbeiderspers
Bijzonderheden: 2006, paperback, 364 pagina's, naam op p5. Perfecte staat. Wordt opengevouwen verstuurd.
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Perfect day is misschien het beste te omschrijven als een literaire variant van een Greatest Hits- of Best Of-album, inclusief een verrassende bonustrack! Joost Zwagerman maakte een keuze uit de honderden popstukken die in twintig jaar hartstochtelijk schrijven over popmuziek verschenen. Het resultaat is een bonte verzameling artikelen, essays, portretten, columns en interviews. En alles mag meedoen bij Zwagerman: oud en nieuw, cult en camp, rock-'n-roll en r&b, internationale kopstukken en Nederlandse popfenomenen. Zo schetst Zwagerman hier in kort bestek de carrière van David Bowie: van vaandelzwaaier van arty gitaarrock tot behaagzieke publiekslieveling. En: wat zegt de loopbaan van Madonna over onze veranderde beeld- en mediacultuur? Al met al beweegt Perfect day zich tussen Beyoncé en Joy Division; tussen Outkast en De Jeugd van Tegenwoordig en de Sex Pistols en Velvet Underground. Zoveel variatie in één popboek benadrukt de onbegrensde fascinaties van een ongeneeslijke popliefhebber.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zwagerman, Joost - Perfect Day / en andere popverhalen Zwagerman, Joost - Perfect Day / en andere popverhalen Zwagerman, Joost - Perfect Day / en andere popverhalen Zwagerman, Joost - Perfect Day / en andere popverhalen Zwagerman, Joost - Perfect Day / en andere popverhalen Zwagerman, Joost - Perfect Day / en andere popverhalen