Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Meerde, W. van de - Selectie en assessment / theorie en praktij

Schrijver:
Titel: Selectie en assessment / theorie en praktijk
ISBN: 9789051892680
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemma, Utrecht
Bijzonderheden: 1993, eerste druk, 413pp, 24x16x2,5 cm. Naam op p5. In prima staat.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Theorie en praktijk van de personeelsselectie en het inschatten van relevante persoonskenmerken. Deze uitgave van de Open Universiteit (OU) is de handelsversie van de cursus 'Selectie en Assessment', gegeven in het kader van de doctoraalcursus Arbeids- en Organisatiepsychologie. In vergelijking met de leerstof van de 3-delige cursusuitgave zijn enkele hoofdstukken herzien. Voorts is deze handelseditie theoretischer door het ontbreken van de practicumstof, en staat meer op zichzelf door het ontbreken van verwijzigingen naar andere relevante OU-cursussen. Het boek is nuttig als oriëntatie voor beginnende beroepsbeoefenaren, HBO- en WO-studenten, en als naslagwerk voor de ervaren personeelsfunktionaris en leidinggevende. Deze editie bevat een verklarende woordenlijst, een trefwoordenregister en een literatuurlijst.
(Biblion recensie, J. van der Heijden.)
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meerde, W. van de - Selectie en assessment / theorie en praktijk Meerde, W. van de - Selectie en assessment / theorie en praktijk Meerde, W. van de - Selectie en assessment / theorie en praktijk Meerde, W. van de - Selectie en assessment / theorie en praktijk