A.C.H. van Vuuren - Vuuren, A.C.H.-De Heilige Oorlog verteld en

Schrijver:
Titel: Vuuren, A.C.H.-De Heilige Oorlog verteld en uitgelegd (nieuw)
ISBN: 9789491570148
Uitgever:
Bijzonderheden: In De Heilige Oorlog verteld en uitgelegd wordt de volledige tekst van de Heilige Oorlog van John Bunyan op eenvoudige wijze door A.C.H. van Vuuren verteld en uitgelegd voor jongeren (vanaf ongeveer 12 jaar) en ouderen. De volledige titel luidt: ...
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In De Heilige Oorlog verteld en uitgelegd wordt de volledige tekst van de Heilige Oorlog van John Bunyan op eenvoudige wijze door A.C.H. van Vuuren verteld en uitgelegd voor jongeren (vanaf ongeveer 12 jaar) en ouderen.
De volledige titel luidt: De Heilige Oorlog van El-Schaddai tegen Diabolus, geschreven door John Bunyan, verteld en uitgelegd door A.C.H. van Vuuren.
Het boek is ingedeeld in 52 hoofdstukken. Elk hoofdstuk bevat 7 stukjes die beginnen met een bijpassend Bijbelgedeelte, zodat het ook te gebruiken is als dagboek. Het boek is geschikt voor zowel persoonlijk gebruik als gebruik in het gezin.
Met schitterende illustraties, meest in kleur, van Adri Burghout.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.C.H. van Vuuren - Vuuren, A.C.H.-De Heilige Oorlog verteld en uitgelegd (nieuw)