Heuvel, Dick van den - Het raadsel van de kluizenaar

Schrijver:
Titel: Het raadsel van de kluizenaar
Taal: Nederlands
Uitgever: Mozaïek
Bijzonderheden: in goede staat - zie de foto's - christelijk
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 2,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Productbeschrijving
Thomas vliegt over de motorkap, verbrijzelt de voorruit en glijdt daarna in een regen van splinters op het asfalt. Daar blijft hij bewusteloos liggen... Hij wordt wakker in een wereld waar het gras blauw is en de wolken zich niets van de wind aantrekken. Meneer Dwarrel de Veerman zegt dat hij naar de Stad van Or moet om daar te zoeken naar een uitgang die hem terug kan brengen naar zijn moeder. Op zijn tocht ontmoet hij allerlei wonderlijke wezens, zoals de kakkerlak Gryllus, de Wachters van de Wind, het meisje Roze Rozig en Slapende Sliep de Slijper met zijn Scharenschaar. Met hen beleeft hij allerlei spannende avonturen. 'Het raadsel van de kluizenaar' is het verhaal over de vechtlust van een jongen van twaalf die voor zijn leven knokt in een ziekenhuisbed. Het is het eerste deel van de nieuwe jeugdboekenserie 'Het land van Anders'.
Recensie(s)
Thomas (12) woont sinds kort in een grote stad. Op een dag krijgt hij een ongeluk en raakt in coma. Hij komt terecht in een droomwereld en als lezer ga je met hem mee. De beschrijvingen van zijn zoektocht naar de uitgang zijn zo levensecht dat de lezer bijna niet meer weet of er sprake is van fantasie of van werkelijkheid. Wel wordt telkens op ingenieuze manier de link gelegd naar de werkelijke situatie (jongen vechtend voor zijn leven in ziekenhuis, verhalen over overleden vader, opa en school). Ook ontmoet Thomas in zijn droom Roos. Zij blijkt bij hem op de kamer in het ziekenhuis te liggen. De tekst over de werkelijkheid is cursief gezet. De auteur speelt graag met taal en maakt veelvuldig gebruik van woordspelingen als: 'In het land van Anders is alles anders.' Het verhaal bevat veel vlotte dialogen en leest daardoor lekker weg. De bladspiegel is overzichtelijk en ruim. Dit boek is het eerste deel van een serie over 'Het land van Anders'. In 2006 wordt er een musical 'Het raadsel van de kluizenaar' gemaakt, gebaseerd op het boek. De auteur schreef al tientallen dramaseries, televisiefilms, theaterstukken en musicalbewerkingen, alleen en samen met anderen. Voor ca. 12 jaar.

Rineke van Teeseling
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heuvel, Dick van den - Het raadsel van de kluizenaar Heuvel, Dick van den - Het raadsel van de kluizenaar Heuvel, Dick van den - Het raadsel van de kluizenaar Heuvel, Dick van den - Het raadsel van de kluizenaar Heuvel, Dick van den - Het raadsel van de kluizenaar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.