Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Blijdorp, Janwillem / Adri Burghout / Riny van der Mark / Ben de Raaf

Schrijver:
Titel: De Jutters Van Schiermonnikoog En Andere Verhalen
ISBN: 6222
Taal: Nederlands
Uitgever: De Groot Goudriaan
Bijzonderheden: Zeer net gebonden boek, 128 pag., vanaf 10 jaar
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

Naar aanleiding van het thema van de christelijke kinderboekenmaand Ontdekt! – over geheimen in christelijke kinderboeken heeft de christelijke bibliotheek 'Tolle Lege' een verhalenwedstrijd uitgeschreven. De verhalen van de winnaars worden samen met de verhalen van de vier bekende auteurs gebundeld in het vierde deel van de Klavertje vier serie.
Recensie(s)




Elk jaar schrijft de christelijke bibliotheek Tolle Lege te Numansdorp een verhalenwedstrijd uit rond het thema van de christelijke kinderboekenmaand. In 2007 is het thema "Ontdekt". Deze bundel is het resultaat van de verhalenwedstrijd. Hij bevat vier verhalen van “bekende” auteurs en zes van jong talent. Oude woorden als “dewijl” en “Heere” maken dat de doelgroep beperkt zal blijven tot kinderen die met deze begrippen bekend zijn. De verhalen zijn spannend, zitten soms vol getuigenis, zijn moraliserend, dan weer ontroerend. Het thema wordt van diverse kanten belicht: de Tweede Wereldoorlog, de ontvoering van Adolf Eichmann, maar ook een verregende vakantie die dankzij vader toch leuk wordt (het titelverhaal). De verhalen zijn wisselend van kwaliteit, maar zullen door kinderen uit de doelgroep gewaardeerd worden, vooral omdat een zestal door kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd is geschreven. Voorzien van eenvoudige zwart-wittekeningen. Vierde deel van de Klavertjevier-serie*. Vanaf ca. 10 jaar.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blijdorp, Janwillem / Adri Burghout / Riny van der Mark / Ben de Raaf / en jong talent - De  Jutters Van Schiermonnikoog En Andere Verhalen