Deflo, Luc - Copycat

Schrijver:
Titel: Copycat
Taal: Nederlands
Uitgever: Manteau
Bijzonderheden: in goede staat - zie de foto's
Prijs: € 1,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Een meisje dat 's ochtends naar school fietst, vindt in een veld het lijk van een jongeman, naakt en gruwelijk verminkt. Uit de autopsie blijkt dat Dimitri Verweire werd gewurgd en dat de verminkingen post mortem werden toegebracht, ogenschijnlijk om bijtsporen te maskeren. Al snel wordt een verdachte opgepakt. Steven Plehier, kamergenoot van de vermoorde jongen, bekent. Tijdens een hoogoplopende ruzie heeft hij zijn vriend gedood en het lijk in paniek gedumpt. Alles lijkt te kloppen. Op één detail na. De verminkingen. Die heeft Plehier niet toegebracht. Rechercheurs Dirk Deleu en Nadia Mendonck staan voor een raadsel.
Er duikt een nieuw spoor op als in Verweires kamer een boek wordt gevonden waarin de rituele verminking haarfijn worden beschreven. Nog griezeliger wordt het als blijkt dat Dirk Deleu in datzelfde boek een hoofdrol speelt. Waarheidsgetrouw neergezet, niet alleen als speurder maar ook als mens. Beheerst door een dwingende vraag - zijn er nog andere boeken geschreven en moorden gepleegd? - gaan Deleu en Mendonck op zoek naar de schrijver van het boek. Als ze de man op het spoor komen, verandert hun leven langzaam in een hel. Marionetten aan een touw, gemanipuleerd door een meedogenloze psychopaat. Hun toch al broze geluk wordt zwaar op de proef gesteld en vakkundig ondermijnd.
Wat drijft de moordenaar en wie is wie in dit lugubere spel zonder regels? Vragen die schreeuwen om een antwoord.


Meer boeken van Luc Deflo.
Toon minder
Recensie(s)
In een veld wordt het gruwelijk verminkte lijk van de schrijver in spe Dimitri Vermeire gevonden. Als verdachte wordt zijn vriend Steven Plehier aangehouden, die wellicht uit zelfverdediging gedood heeft, maar niet verantwoordelijk is voor de verminkingen. De zaak wordt vreemd als in Vermeires kamer een boek gevonden wordt waarin de verminkingen beschreven worden en waarin rechercheur Dirk Deleu van de Mechelse politie een hoofdrol speelt. Op zoek naar de schrijver worden Deleu en zijn vriendin Nadia Mendonck geconfronteerd met geesten uit het verleden en met een psychopaat die zich persoonlijk op hen lijkt te willen wreken. Dit is inmiddels de zevende roman met onderzoeksrechter Bosmans en rechercheur Deleu, een serie die zijn sporen verdiend heeft als het gaat om goed in elkaar zittende intriges, verrassende en komische wendingen, interessante personages en spannende slotakkoorden. Ook dit deel kan de thrillerliefhebber bekoren, ook al omdat de persoonlijke leefomstandigheden van Deleu een integraal onderdeel van het plot vormen.

G.P. Schuring
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deflo, Luc - Copycat Deflo, Luc - Copycat Deflo, Luc - Copycat Deflo, Luc - Copycat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.