Leeuw; Ds. G.M. de - Barmhartigheid te Bethesda - 70 meditaties

Schrijver:
Titel: Barmhartigheid te Bethesda - 70 meditaties voor zieken
ISBN: 9789076466712
Taal: Nederlands
Uitgever: Ramshoorn - Goes; 2008
Bijzonderheden: Keurig gebonden hardcoverboek; 167 blz.; Boek is NIEUW
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Barmhartigheid te Bethesda van ds. G.M. de Leeuw is een geschenkboek voor zieken met zeventig meditaties.
'Geen mens is zeker van zijn gezondheid. Het kan ogenblikkelijk veranderen. Misschien 's morgens gezond naar ons werk gegaan en voor het avond is al onder doktershanden. Hoe betrekkelijk is alles op deze wereld. Hoe kortstondig het leven! Zieke thuis of in het ziekenhuis, Hij alleen Die Bethesda heeft betreden, kan u genezen. Hij kan ook uw ziekte voor u dragelijk maken. Hij schraagt en ondersteunt, Hij onderhoudt. Ligt u daar nog voor eigen rekening, verwacht u het alleen van de dokter of chirurg of medicijnen? O, het zijn wel middelen van God ons gegeven, maar ze zijn niet afdoende. Geve de Heere u een gelovig wachten op de roering van het water, opdat uw geestelijke kwaal door Hem behandeld mag worden.'
Zo richt ds. De Leeuw zich in 70 korte meditaties steeds tot de zieke. Hij overdenkt de geschiedenis van een man, die 38 jaar krank in Bethesda gelegen had. De Heere Jezus zoekt hem op en geneest hem op Zijn machtswoord. De auteur overdenkt Johannes 5 van tekst tot tekst. Speciaal voor de zieke is dit boek daarom een passend geschenk, al bevelen we het eenieder aan. Zeker ook aan de bejaarden.
Verder lezen

Goed boek - Zeeland

particulier

Goed boek - Zeeland uit 's-Gravenpolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leeuw; Ds. G.M. de - Barmhartigheid te Bethesda - 70 meditaties voor zieken Leeuw; Ds. G.M. de - Barmhartigheid te Bethesda - 70 meditaties voor zieken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Goed boek - Zeeland

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Goed boek - Zeeland
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Goed boek - Zeeland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Goed boek - Zeeland vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Goed boek - Zeeland kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.