Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Olivier, Rias. - De Motte 91-94. Een verslag van 4 archeologisc

Schrijver:
Titel: De Motte 91-94. Een verslag van 4 archeologische en twee historische onderzoeken op Goeree-Overflakkee (Dirksland-special).
Taal: Nederlands
Uitgever: Vereniging van amateurarcheologen voor Goeree-Overflakkee.
Bijzonderheden: 1995 ?, 1e druk, 142 pagina's, A4 formaat Soft cover. Conditie: In goede staat, handtekening + d.d. op voorzijde. Zie foto's.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info: Gelumbeckte uitgave.
Inhoud o.a.: Archeologische vondsten van Goeree-Overflakkee, Toren van Middelharnis, Dirksland, Sommelsdijk, Melissant, Historische militaire objecten o.a. De Schans te Ouddorp, e.a.

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Olivier, Rias. - De Motte 91-94. Een verslag van 4 archeologische en twee historische onderzoeken op Goeree-Overflakkee (Dirksland-special). Olivier, Rias. - De Motte 91-94. Een verslag van 4 archeologische en twee historische onderzoeken op Goeree-Overflakkee (Dirksland-special). Olivier, Rias. - De Motte 91-94. Een verslag van 4 archeologische en twee historische onderzoeken op Goeree-Overflakkee (Dirksland-special). Olivier, Rias. - De Motte 91-94. Een verslag van 4 archeologische en twee historische onderzoeken op Goeree-Overflakkee (Dirksland-special). Olivier, Rias. - De Motte 91-94. Een verslag van 4 archeologische en twee historische onderzoeken op Goeree-Overflakkee (Dirksland-special). Olivier, Rias. - De Motte 91-94. Een verslag van 4 archeologische en twee historische onderzoeken op Goeree-Overflakkee (Dirksland-special). Olivier, Rias. - De Motte 91-94. Een verslag van 4 archeologische en twee historische onderzoeken op Goeree-Overflakkee (Dirksland-special). Olivier, Rias. - De Motte 91-94. Een verslag van 4 archeologische en twee historische onderzoeken op Goeree-Overflakkee (Dirksland-special). Olivier, Rias. - De Motte 91-94. Een verslag van 4 archeologische en twee historische onderzoeken op Goeree-Overflakkee (Dirksland-special). Olivier, Rias. - De Motte 91-94. Een verslag van 4 archeologische en twee historische onderzoeken op Goeree-Overflakkee (Dirksland-special).