Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Paget , Lou . - The Big O . ( De fijne kneepjes voor het hoogst

Schrijver:
Titel: The Big O . ( De fijne kneepjes voor het hoogste seksuele genot . ) In heldere, onverbloemde taal behandelt Paget alles wat met het seksuele hoogtepunt te maken heeft: hoe krijg je een orgasme, hoe bezorg je je partner er een, en hoe zorg je e...
ISBN: 9789044307306
Taal: Nederlands
Uitgever: The House of Books, 2003
Bijzonderheden: Zeer nette paperback, 160 pag.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Een boek over het epicentrum van het seksleven: het orgasme. In heldere, onverbloemde taal behandelt Paget alles wat met het seksuele hoogtepunt te maken heeft.
Naast seksuele technieken stelt Paget ook de verschillende mannelijke en vrouwelijke vormen van orgasmen aan de orde en ze laat zien dat het hoogste seksuele genot voor iedereen is weggelegd. The Big O is een boek voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.
bespreekt wat het krijgen van een orgasme in de weg kan staan (alcohol- en druggebruik bijvoorbeeld) en laat zien dat iedereen in staat is om het hoogste seksuele genot te bereiken. Een boek voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, zowel degenen die beginnen met hun seksuele ervaringen, als minnaars die hun seksleven een nieuwe impuls willen geven.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paget , Lou . - The Big O . ( De fijne kneepjes voor het hoogste seksuele genot . ) In heldere, onverbloemde taal behandelt Paget alles wat met het seksuele hoogtepunt te maken heeft: hoe krijg je een orgasme, hoe bezorg je je partner er een, en hoe zorg je e...