Wright - Reincarnatie

Schrijver:
Titel: Reincarnatie
ISBN: 9789062715213
Uitgever: Synthese Uitgeverij b.v.
Bijzonderheden: Goed - Conditie: Redelijk, paperback, zichtbare sporen van gebruik, de rug van het boek is beschadigd en de kaft toont ook zichtbare sp
Prijs: € 14,95
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Een bloem bloeit, verwelkt dan en sterft. Ze laat een geur achter die, lang nadat haar tere bloembladen niet meer zijn dan wat stof, in de lucht blijft hangen. Ons stoffelijke zintuig is er zich misschien niet van bewust, maar het is er niettemin. Op een instrument wordt een toon aangeslagen, en het zwakste geluid brengt een eeuwige echo voort. Een verstoring wordt teweeggebracht op de onzichtbare golven van de oever-loze oceaan van de ruimte en de trilling gaat nooit geheel verloren. Haar energie, eenmaal overgebracht van de wereld van de stof naar de immateriële wereld, blijft eeuwig bestaan. En de mens, zo wil men ons doen geloven, het levende, denkende, redenerende wezen, de inwonende godheid van het best geslaagde meesterwerk van de natuur, verlaat zijn omhulsel en is verdwenen! Zou het beginsel van continuïteit, dat zelfs bestaat voor de zogenaamde anorganische stof, voor een zwevend atoom, kunnen worden ontzegd aan de geest, wiens eigenschappen bewustzijn, herinnering, verstand en Liefde zijn?
— H. P. BLAVATSKY, Isis Unveiled
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.