Dominique Haijtema - Nooit meer een zelfhulpboek

Schrijver:
Titel: Nooit meer een zelfhulpboek
ISBN: 9789021415918
Uitgever: Volt
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Als alles om je heen wegvalt, waar hou jij je dan aan vast? Wat gebeurt er als een controlefreak de controle verliest? En tijd niet alle wonden heelt?

Dominique doet aan yoga, is soms mindful, slikt voedingssupplementen, probeert positief te denken, las honderden zelfhulpboeken en interviewde talloze goeroes. Het mag allemaal niet baten when the shit hits the fan.
Als ze in 2011 een hersenbloeding krijgt raakt ze haar houvast kwijt; het leven blijkt minder maakbaar dan ze dacht. Als ze een paar jaar later wordt gediagnosticeerd met epilepsie moet ze haar wereld- en zelfbeeld nog verder bijschaven.

Nooit meer een zelfhulpboek is het eerlijke en nuchtere verslag van haar zoektocht. Dominique heeft niet het licht gezien, is geen beter mens geworden en haar boek wordt niet aanbevolen door een bekende Nederlander.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dominique Haijtema - Nooit meer een zelfhulpboek