Shane O'Mara - Te voet

Schrijver:
Titel: Te voet
ISBN: 9789403149608
Uitgever: Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 23,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Op twee benen lopen definieert de mens als soort. Het brachtons vanuit het hart van Afrika naar verre delen van de wereldals Alaska en Australië. Het bevrijdde onze handen én onzegeest. Toch weten maar weinig mensen hoe rechtop lopen precieswerkt, laat staan dat we inzien welke voordelen het ons oplevert.
In Lopen brengt neurowetenschapper Shane O’Mara een odeaan het lopen: van de evolutionaire beginselen miljoenen jarengeleden tot het meest recente onderzoek naar de mechanischemagie van balans en richtingsgevoel; van de positieve effectenvan lopen op onze fysieke én mentale gezondheid tot de manierwaarop samen lopen heeft bijgedragen aan het overleven vanonze soort.
In onze zittende levens zetten we al deze zaken op het spel. Alshet aan O’Mara ligt, gaan we zo snel mogelijk meer lopen, of hetnou bergopwaarts is of naar het park om de hoek, naar schoolof naar ons werk. We zullen er beter van worden – als mens en als samenleving.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shane O'Mara - Te voet