Green - Dubbel leven

Schrijver:
Titel: Dubbel leven
ISBN: 9789060455746
Taal: Nederlands
Uitgever: Hollandia, Uitgeverij
Bijzonderheden: paperback in goede staat
Prijs: € 2,95
Verzendkosten: € 6,50 (binnen België)
Meer info:
Daniël Sanborn is een weldoener, een raadselachtig figuur. Hij is chirurg en reist door de derde wereld om misvormde gezichten te herstellen. Maar op de terugweg naar New York wordt de auto van de aartsbisschop van Malaga waarin de dokter reist, in Spanje vanuit een hinderlaag beschoten. Snaborn en zijn beide assistenten worden gedood. Zouden de kogels, die naar men meende de aartsbisschop hadden moeten doden, wellicht toch voor Sanborn zijn bestemd? En als dat zo was, waarom moest Sanborn dan uit de weg geruimd worden? Terwijl zijn zuster Vivian de raadselachtige leemten in Daniëls leven tracht in te vullen wordt de vraag waarom hij werd vermoord haast klemmender dan de vraag wie zijn moordenaar was. Wie was Daniël Sanborn eigenlijk? Zelfs zijn verleden is een raadsel. Vivian weet slechts dat haar rijke Joodse ouders hem als ontheemd kind uit Jeruzalem meebrachten naar Amerika. Daniëls pleegouders hadden de beste bedoelingen en waren goed voor hem, maar hij had niet gevraagd om dit leven en er evenmin mee ingestemd. Zijn biologische moeder - een strijdvaardige vrouw - was eveneens van goed wil, maar ze deed afstand van hem zonder zijn instemming. Zonder instemming was Daniël Sanborn niet in staat lief te hebben. Wat moet een goed mens beginnen als hij niet kan liefhebben? Naarmate Vivian meer te weten komt over haar pleegbroer, neemt haar verwarring toe. Waarom heeft hij het grootste deel van zijn geld nagelaten aan Jack Ripstein, een ordinaire nachtclubartiest? De verwarring neemt nog toe als Ripstein -'Jack the Ripper'- aanvankelijk beweert dAniël Sanborn niet te kennen. Uiteindelijk moet Vivian de belangrijkste vraag onder ogen zien: Was Daniël Sanborn feitelijk wel de grote man die ze altijd in hem had gezien?

De romans van Hannah Green zijn boeiend en verrassend tot de laatste bladzijde. Dubbel leven is wederom een topprestatie van deze veelzijdige schrijfster, die haar vele toegewijde lezers geestdriftig zullen ontvangen.
Verder lezen

Rietje uit Sint-Andries

zakelijk
Afhaling in Sint-Andries (Brugge)
Verzending naar thuisadres in België : 6.40€ via BPost of 5.00€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6.5€
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verzending is op risico van de koper.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Green - Dubbel leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Rietje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Rietje
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rietje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rietje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Rietje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.