Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nede

Schrijver:
Titel: Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland.
Taal: Nederlands
Uitgever: Firma M.J. van der Loeff, Enschede.
Bijzonderheden: 1967 + 1973, beiden 1e druk, 191- en 165 pagina's, beiden linnen gebonden met stofomslag. Conditie: In goede staat, de omslag van deel 2 is wat verkleurd. Zie foto's.
Prijs: € 30,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info: Beide met samenvattingen in het Engels en Duits, uitgegeven onder auspiciƫn van de Jan Jansstichting, documentatiecentrum voor Oost-Nederlandse bouwkunst.
De illustraties zijn allen van Jan Jans.

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland. Jans, Jan en Everhard Jans. - Landelijke bouwkunst in Oost-Nederland en Gevel- en Stiepeltekens in Oost-Nederland.