Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Campanella, Marco - Tip de muis wil een broertje / druk 1

Schrijver:
Titel: Tip de muis wil een broertje / druk 1
ISBN: 9789086680764
Taal: Nederlands
Uitgever: Trifora bvba
Bijzonderheden: 2009, Gebonden, groot formaat (26x24 cm), nieuwstaat. 4 boeken. Verzenden naar DHL-point bij u in de buurt: € 4,00.
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Vier boeken uit de serie “Tip de muis”. Twee exemplaren naar keuze op aanvraag.
Tip de Muis. Tip is een lief klein muisje, dat net als ieder kind allerlei dingen meemaakt, zoals logeren, ziek zijn of naar de tandarts gaan. Hierdoor zijn de belevenissen van Tip heel herkenbaar voor peuters en kleuters. Door de prachtige illustraties en de vlotte teksten zijn de boeken van Tip ook voor grote mensen een feest...Om voor te lezen natuurlijk!
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Campanella, Marco - Tip de muis wil een broertje / druk 1 Campanella, Marco - Tip de muis wil een broertje / druk 1 Campanella, Marco - Tip de muis wil een broertje / druk 1 Campanella, Marco - Tip de muis wil een broertje / druk 1 Campanella, Marco - Tip de muis wil een broertje / druk 1