Studio Visual Steps - Windows 10 voor de beginnende senior comp

Schrijver:
Titel: Windows 10 voor de beginnende senior computergebruiker / voor het eerst met de computer aan de slag
ISBN: 9789059054714
Taal: Nederlands
Uitgever: Visual Steps B.V.
Bijzonderheden: 2015, harde kaft, gebonden, leeslint, ex -bibliotheekboek, goede staat, past in brievenbus
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Windows 10 voor de beginnende senior computergebruiker 1e druk is een boek van Uithoorn Studio Visual Steps uitgegeven bij Visual Steps. ISBN 9789059054714

Windows 10 voor de beginnende senior computergebruiker is hét ultieme beginnersboek voor senioren. Speciaal geschreven voor starters die nauwelijks (of nooit) eerder hebben gewerkt op een computer of laptop. Beginnershandelingen zoals het aanzetten van de computer en het gebruik van de muis of het touchpad, worden stap voor stap aangeleerd. Ook aan het gebruik van het toetsenbord wordt ruim aandacht besteed. Verder komt het starten en sluiten van programma's en het openen en opslaan van bestanden aan de orde.
U maakt uiteraard ook in uw eigen tempo kennis met internet en e-mail. Daarnaast worden in dit gebruiksvriendelijke boek Windows-instellingen behandeld die voor senioren van extra belang kunnen zijn, zoals lettergrootte en kliksnelheid.
Het boek bevat extra oefeningen om het geleerde te herhalen en begeleidende instructievideo's op de website bij het boek om te bekijken hoe bepaalde handelingen uitgevoerd dienen te worden. Kortom, een compleet pakket om de beginnende senior computergebruiker op weg te helpen!

Een greep uit de onderwerpen:

• stap voor stap kennismaken met de computer
• leren werken met de muis, toetsenbord, touchpad of touchscreen
• e-mail versturen en surfen op internet
• werken met mappen en bestanden
• introductie in werken met foto's, video en muziek
• handige instellingen maken op de pc of laptop

Geschikt voor: Windows 10 op een desktopcomputer of laptop.

Benodigde voorkennis: Voor dit boek is geen voorkennis vereist.
Verder lezen

Boekenbeurs Venlo uit Venlo

zakelijk

Logo Boekenbeurs Venlo

Verzendkosten volgens de tarieven 2024 van PostNL. Wij zijn een Stichting en verkopen voor het goede doel. Bent u niet tevreden dan kunt u het boek terugsturen en betalen wij u de aankoopkosten terug. Bestel meer boeken en bespaar op verzendkosten. Vanaf 35 euro in NL geen verzendkosten. Het is mogelijk dat onze mails in een reactie op uw bestelling in uw spambox terecht komen; controleer s.v.p. hierop!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Studio Visual Steps - Windows 10 voor de beginnende senior computergebruiker / voor het eerst met de computer aan de slag Studio Visual Steps - Windows 10 voor de beginnende senior computergebruiker / voor het eerst met de computer aan de slag

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenbeurs Venlo

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenbeurs Venlo
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Stichting Boeken Steunen Mensen
    Kamer van Koophandel nummer: 41064290
    NL802572376B01
    https://www.boekensteunenmensen.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenbeurs Venlo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenbeurs Venlo vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenbeurs Venlo kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.