Phillips, Michael - De macht en het moederland -Het verscheurde

Schrijver:
Titel: De macht en het moederland -Het verscheurde rijk-De maalstroom van de overwinning-De erfgenamen van het land(De Russen-deel 1,2,3,4/4delen/nu:15,99 !
Taal: Nederlands
Uitgever: KOK
Bijzonderheden: zie de foto's - christelijk -verzenden 6,25 - de 4 delen in een koop nu: 15,99 !!!
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 15,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De macht en het moederland
Liefde en oorlog, dreigende veranderingen. twee vrouwen en twee sociale klassen... In het tsaristische Rusland raken de levens van twee families onlosmakelijk verweven. Anna Burenin verlaat haar familie en het kleine boerendorpje Katyk om in St. Petersburg te gaan werken in het paleis van de prinselijke familie Fedorcenko. Haar ontmoeting met de verwaande en verwende prinses Katrina is een ontmoeting van twee totaal verschillende werelden - een die Anna's leven voorgoed verandert. Maar ook Katrina verandert door het contact met de diepgelovige Anna. Ondanks het verschil in stand en achtergrond worden de meisjes vriendinnen. In de beschermde wereld van de Petersburgse paleizen dringt ondertussen langzaam de harde werkelijkheid door. Terwijl de adel feestviert, broeit er revolutie; een oorlog in de Balkan lijkt niet langer te vermijden, Anna en Katrina moeten machteloos toezien hoe hun geliefde Rusland dreigt te worden verscheurd door conflicten... * Geschreven door Michael Phillips & Judith Pella.




Het verscheurde rijk
De Balkanoorlog is ten einde, maar de strijd in Rusland gaat door. De revolutionairen treden steeds gewelddadiger op tegen het strakke bewind van de tsaar. Maar ook in het hart van prins Sergei Fedorcenko is de strijd nog niet gestreden. Thuisgekomen in St. Petersburg kan hij de gruwelen van het front niet vergeten. Hij gaat op reis, op zoek naar de zin van dit alles en naar zichzelf. Zal Anna Sergei weerzien? En zal er dan ruimte zijn voor hun liefde? De afstand tussen een prins en een dienstmeisje is zo groot... Kan die wel worden overbrugd? Ondertussen sluit Anna's broer Paul zich aan bij de revolutionairen om te vechten voor een betere toekomst voor Rusland. Zijn loyaliteit aan de revolutie betekent een breuk met zijn principes, zijn opvoeding, zijn familie. Dat offer brengt hij graag - totdat zijn gewelddadige acties ook het leven van zijn zus in gevaar brengen... * Geschreven door Michael Phillips & Judith Pella.


De maalstroom van de overwinning
De adellijke familie Fedorcenko heeft veel om gelukkig mee te zijn: het huwelijk van Prinses Katrina, de blijde verwachting van een baby, de terugkeer van Prins Sergei. De blijdschap duurt echter maar kort. De publicatie van Sergei's boek brengt hem in grote problemen en ondermijnt ook zijn vaders positie. De toch al moeizame relatie tussen Sergei en zijn vader wordt nog moeilijker. En weer worden Anna en Sergei van elkaar gescheiden. Zal er ooit een toekomst voor hen samen zijn? Paul en de andere revolutionairen moeten voorzichtiger te werk gaan, nu de regering hun een aantal gevoelige klappen heeft toegebracht. Toch blijven ze proberen de macht van de tsaar omver te gooien - eens moet het toch lukken! Ook Basil Anickin sluit zich weer bij hen aan. Zijn doel is alleen niet de revolutie, maar wraak op de familie Fedorcenko en op Katrina in het bijzonder... * Geschreven door Michael Phillips & Judith Pella.
De erfgenamen van het land is het vierde deel van de serie De Russen van Michael Phillips en Judith Pella, het speelt zich af in Rusland aan het einde van de negentiende eeuw.
Terwijl de politieke situatie in Rusland relatief rustig is, staan de families Burenin en Fedorcenko voor grote veranderingen. Graaf Dmitri Remizov keert na achttien jaar uit ballingschap terug naar Rusland om de dochter die hij achterliet op te eisen. Maar Mariana, het evenbeeld van haar moeder Katrina, is opgevoed als een boerin. Zij vraagt zich af of ze wel in staat is om haar rechtmatige plaats als gravin in te nemen. ]n haar nieuwe omstandigheden is er één lichtpuntje: haar vriendschap met de Amerikaanse journalist Daniel Trent.
Sergei en Anna, die zich nog steeds schuilhouden in Katyk, worden eveneens geconfronteerd met moeilijke beslissingen. Moeten ze in Katyk blijven om hun gezin te beschermen tegen de loerende blikken van de Russische regering - of kunnen ze het risico nemen om terug te keren naar St. Petersburg?
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Phillips, Michael - De macht en het moederland -Het verscheurde rijk-De maalstroom van de overwinning-De erfgenamen van het land(De Russen-deel 1,2,3,4/4delen/nu:15,99 ! Phillips, Michael - De macht en het moederland -Het verscheurde rijk-De maalstroom van de overwinning-De erfgenamen van het land(De Russen-deel 1,2,3,4/4delen/nu:15,99 ! Phillips, Michael - De macht en het moederland -Het verscheurde rijk-De maalstroom van de overwinning-De erfgenamen van het land(De Russen-deel 1,2,3,4/4delen/nu:15,99 ! Phillips, Michael - De macht en het moederland -Het verscheurde rijk-De maalstroom van de overwinning-De erfgenamen van het land(De Russen-deel 1,2,3,4/4delen/nu:15,99 ! Phillips, Michael - De macht en het moederland -Het verscheurde rijk-De maalstroom van de overwinning-De erfgenamen van het land(De Russen-deel 1,2,3,4/4delen/nu:15,99 ! Phillips, Michael - De macht en het moederland -Het verscheurde rijk-De maalstroom van de overwinning-De erfgenamen van het land(De Russen-deel 1,2,3,4/4delen/nu:15,99 ! Phillips, Michael - De macht en het moederland -Het verscheurde rijk-De maalstroom van de overwinning-De erfgenamen van het land(De Russen-deel 1,2,3,4/4delen/nu:15,99 ! Phillips, Michael - De macht en het moederland -Het verscheurde rijk-De maalstroom van de overwinning-De erfgenamen van het land(De Russen-deel 1,2,3,4/4delen/nu:15,99 !

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.