Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Arche

Schrijver:
Titel: Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie.
Taal: Nederlands
Uitgever: Helmond B.V. Helmond.
Bijzonderheden: 1981, 692 pagina's, gebonden met stofomslag, afmeting:28,8 x 21,6 x 5 cm. Conditie: Een keurig exemplaar. Zie foto's.
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
De archeologie tracht de ontwikkeling van oude menselijke culturen na te gaan. In de inleiding worden methoden en hulpmiddelen van de archeologie uiteengezet. Daarna volgt de historie van het Quartair waarin voor het eerst primitieve vormen van de mens verschijnen in ver uiteen gelegen gebieden. De internationale onderzoekers beschrijven daarna de resten van de belangrijkste culturen in Europa, Afrika en Azie vanaf het neolithicum. Ter sprake komen geografische en klimatologische situaties, het ontstaan van stedelijke culturen, regeringsvormen, handelsrelaties, koloniseringsbewegingen, industrie, kunst, grafriten, het schrift en andere sociaal-antropologische aspecten. Dit naslagwerk met talloze kleurenfoto's, schematische overzichten, kaarten, reconstructies en een register (een bibliografie ontbreekt helaas) spreekt in heldere taal iedereen aan die in de geschiedenis van de mens geinteresseerd is. In deze herdruk is t.o. van de Helmond-uitgave (1981) de laatste sektie komen te vervallen (ruim 100 blz.).
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie. Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie. Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie. Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie. Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie. Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie. Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie. Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie. Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie. Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie. Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie. Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie. Fasani, Leone. - Geïllustreerde wereldgeschiedenis van de Archeologie.