Culinary Institute of America, - The New Professional Chef®

Schrijver:
Titel: The New Professional Chef®
ISBN: 9780471286790
Taal: Engels
Uitgever: John Wiley & Sons
Bijzonderheden: 1995, hardcover, shelf/user wear, fairly good copy
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info: Thoroughly revised encyclopedic classic used by professionals for decades. The definitive reference is easier to use and is packed with the most up to date information with 1000 reference recipes conveniently located in one section.

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Culinary Institute of America, - The New Professional Chef®