Culinary Institute of America, - The New Professional Chef®
Schrijver: | Culinary Institute of America, |
---|---|
Titel: | The New Professional Chef® |
ISBN: | 9780471286790 |
Taal: | Engels |
Uitgever: | John Wiley & Sons |
Bijzonderheden: | 1995, hardcover, shelf/user wear, fairly good copy |
Prijs: | € 9,50 |
Verzendkosten: | € 4,20 (binnen Nederland) |
Meer info: | Thoroughly revised encyclopedic classic used by professionals for decades. The definitive reference is easier to use and is packed with the most up to date information with 1000 reference recipes conveniently located in one section. |
De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.