Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Mengelatte, Pierre, Walter Bickel, Albin Abélanet - Bufetten &

Schrijver:
Titel: Bufetten & ontvangsten
ISBN: 9789010023483
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier 1979
Bijzonderheden: Zeer net.et groot in kunstleer gebonden boek met goudbelettering en stofomslag ,804 pag.,26,5x19 cm., ISBN 9010023486
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit volumineuze, van oorsprong Zwitserse werk (uit 1974, eerste Nederlandse druk 1979) is vooral bestemd voor beroepsmensen: koks, restaurateurs e.d. Dat blijkt niet alleen uit de inhoud en ingewikkeldheid van veel recepten, maar ook uit de hoeveelheden: massa's gerechten zijn bestemd voor 6, 8, 10, 20 of meer personen. Het boek geeft honderden recepten voor buffetten, banketten, recepties, cocktailparty's e.d. uit meer dan 20 landen. De receptuur is betrouwbaar, zij het dat de ingredienten-hoeveelheden niet altijd worden gespecificeerd. Ook uit de aanwijzingen voor de bereidingen blijkt dat dit boek meer voor professionele dan voor thuiskeukens werd gemaakt. Grote aantallen paginagrote, inmiddels wat gedateerde kleurenfoto's dienen ter illustratie. Achterin zitten ruim 60 bladzijden zwart-wit foto's, met vooral bereidingstechnieken, en voorin treft men algemene aanwijzingen voor het organiseren van ontvangsten aan.
Het boek geeft honderden recepten voor buffetten, banketten, recepties, cocktailparty's e.d. uit meer dan 20 landen. De receptuur is betrouwbaar, zij het dat de ingredienten-hoeveelheden niet altijd worden gespecificeerd. Ook uit de aanwijzingen voor de bereidingen blijkt dat dit boek meer voor professionele dan voor thuiskeukens werd gemaakt. Grote aantallen paginagrote, inmiddels wat gedateerde kleurenfoto's dienen ter illustratie. Achterin zitten ruim 60 bladzijden zwart-wit foto's, met vooral bereidingstechnieken, en voorin treft men algemene aanwijzingen voor het organiseren van ontvangsten aan.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mengelatte, Pierre, Walter Bickel, Albin Abélanet - Bufetten & ontvangsten