H. Koopman - Koopman, H.-Een weduwe in Israël (nieuw)

Schrijver:
Titel: Koopman, H.-Een weduwe in Israël (nieuw)
ISBN: 9789492433787
Uitgever:
Bijzonderheden: In Een weduwe in Israël vertelt drs. H. Koopman het levensverhaal van Maria de Lange-Kastelein (1891-1974), woonachtig te Geersdijk in Zeeland.  Maria de Lange was in het maatschappelijk leven een eenvoudige vrouw, maar in het geestelijk leven h...
Prijs: € 24,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Een weduwe in Israël vertelt drs. H. Koopman het levensverhaal van Maria de Lange-Kastelein (1891-1974), woonachtig te Geersdijk in Zeeland. 
Maria de Lange was in het maatschappelijk leven een eenvoudige vrouw, maar in het geestelijk leven had ze veel geleerd. Ds. F. Mallan, die ook haar begrafenis leidde, had veel achting voor haar.
In dit boek wordt haar leven verhaald, in het bijzonder haar geestelijk leven. Ze heeft veel meegemaakt; onder andere verloor ze twee kinderen. Ze had veel vrienden onder Gods volk.
In dit boek wordt mede geput uit de correspondentie van Maria de Lange met onder andere C. van de Oever, A. Swets, R. en A. Ravenhorst, D. Hage, A. Gunter, B. Duijzer, ds. J.W. Slager, ds. W.C. Lamain, ds. J. Pannekoek en ds. F. Mallan.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H. Koopman - Koopman, H.-Een weduwe in Israël (nieuw)