Bas van der Vlies - Vlies, Bas van der-Elke dag van de partij

Schrijver:
Titel: Vlies, Bas van der-Elke dag van de partij
ISBN: 9789033608131
Uitgever:
Bijzonderheden: In Elke dag van de partij doet de nestor van de Tweede Kamer, Bas van der Vlies, een boekje open over zijn werk als parlementariër.  Van der Vlies, fractievoorzitter van de SGP, beschrijft en becommentarieert de dagelijkse gebeurtenissen in de i...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Elke dag van de partij doet de nestor van de Tweede Kamer, Bas van der Vlies, een boekje open over zijn werk als parlementariër. 
Van der Vlies, fractievoorzitter van de SGP, beschrijft en becommentarieert de dagelijkse gebeurtenissen in de ingetogen, maar veelzeggende verteltrant die hem eigen is.
De film 'Fitna' van Geert Wilders, de toenemende emancipatie van de homobeweging - de spanningsvolle positie van de CU daarin - en het begin van de financiële crisis. Het afgelopen jaar mag voor het parlement met recht veelbewogen worden genoemd.
Vertontwaardiging en teleurstelling worden afgewisseld door blijdschap en tevredenheid, afhankelijk van de mate waarin Van der Vlies erin slaagt om de standpunten van de SGP te verwoorden voor zijn toehoorders. Naast de veelomvattende taken in Den Haag blijft er niet veel vrije tijd over. Die uren gaan op aan nevenfuncties, voor onder andere de Erdee Media Groep en het ambtswerk in de plaatselijk hersteld hervormde gemeente. Het laatste stukje saldo wordt besteed aan familie, de tuin enk.k.. het bijhouden van een dagboek.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bas van der Vlies - Vlies, Bas van der-Elke dag van de partij