Jan Stehouwer - Stehouwer, Jan-Twee vrienden en twee vijanden

Schrijver:
Titel: Stehouwer, Jan-Twee vrienden en twee vijanden
ISBN: 9033103508
Uitgever:
Bijzonderheden: Twee vrienden en twee vijanden, een leesboek van Jan Stehouwer voor jongens en meisjes van 8-12 jaar over de tweeling Ans en Henk.  Ans en Henk, een tweeling van 10 jaar, gaan met hun ouders van de stad in een dorp wonen. Zij krijgen daar al spoe...
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Twee vrienden en twee vijanden, een leesboek van Jan Stehouwer voor jongens en meisjes van 8-12 jaar over de tweeling Ans en Henk. 
Ans en Henk, een tweeling van 10 jaar, gaan met hun ouders van de stad in een dorp wonen. Zij krijgen daar al spoedig hun vrienden en vriendinnen.
Henk en zijn vriend Jaap trekken in hun vrije tijd nogal eens de griend in. Daar hebben ze verschillende nare ontmoetingen met twee vijanden: een man met een bochel en een gevaarlijke hond; en de eigenaar van de griend, een stuurse man.
Het wordt steeds gevaarlijker voor de twee vrienden, totdat er met Henk iets heel ergs dreigt te gebeuren. Maar wat doet één van de twee vijanden?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Stehouwer - Stehouwer, Jan-Twee vrienden en twee vijanden