Prof. Dr. Th.C. Vriezen - Vriezen, Prof. Dr. Th.C.-Palestina en

Schrijver:
Titel: Vriezen, Prof. Dr. Th.C.-Palestina en Israël
Uitgever:
Bijzonderheden: Palestina en Israël, beknopte geschiedenis van het Midden-Oosten-conflict, voorzien van veel illustraties, door prof. dr. Th.C. Vriezen, hoogleraar aan de universiteit van Groningen.  De theoloog Th.C. Vriezen (1899-1981) was hoogleraar in Groni...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Palestina en Israël, beknopte geschiedenis van het Midden-Oosten-conflict, voorzien van veel illustraties, door prof. dr. Th.C. Vriezen, hoogleraar aan de universiteit van Groningen. 
De theoloog Th.C. Vriezen (1899-1981) was hoogleraar in Groningen en Utrecht. Tot zijn vakgebied behoorden de wetenschap van het oude Testament, de letterkunde en de godsdienst van Oud-Israël, en de Hebreeuwse taal en archeologie.
Zijn monumentale werk Hoofdlijnen der Theologie van het Oude Testament heeft talloze studenten, predikanten en godsdienstleraren geïnspireerd in hun studie en geholpen bij de uitoefening van hun vak; het wordt nog steeds aan Nederlandse opleidingen gebruikt.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Prof. Dr. Th.C. Vriezen - Vriezen, Prof. Dr. Th.C.-Palestina en Israël