Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Edwards, Owen - Spoedcursus rockgitaar / rockheld in recordtij

Schrijver:
Titel: Spoedcursus rockgitaar / rockheld in recordtijd
ISBN: 9789048302710
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers 2011
Bijzonderheden: Zeer net gebonden boek,192 pag., 24,5x22 cm. , MET CD
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Heeft u altijd al rockgitaar willen leren spelen, maar geen geduld voor eindeloze, saaie oefeningen? Dan is dit het perfecte boek voor u: u leert al in 6 weken riffen, soleren en rocken als een echte rocker. Deze spoedcursus leert u essentiële trucjes die rockgitaristen normaal gesproken pas na jaren beheersen en stoomt u als beginner in recordtijd klaar voor het podium.

Voor wie een rockheld wil worden, is dit het ideale boek. Het is een unieke gids die de essentiële ingrediënten levert die rockgitaristen normaal gesproken pas na jaren goed beheersen. Het is een spoedcurus die is bedoeld om een beginner in recordtijd klaar te stomen voor het podium.
Je hoeft niet te worstelen met eindeloze saaie oefeningen en kinderachtige deuntjes - dit zes weken durende programma laat je al snel riffen, soleren en rocken als een echte rocker!

De cruciale basisaspecten vanhet gitaarspel zijn toegepast in coole muziekvoorbeelden, geschreven in de stijl van grote namen als Eric Clapton, Jimi Hendrix, de Rolling Stones, Deep Purple, Led Zeppelin en Mettalica.
Met behulp van de bijgevoegde cd kun je snel een solide repertoire opbouwen van zowel klassieke als moderne rocknummers en een echt gitaaridool worden.

Biblion-recensie Frans Hollander:
In zes weken een rockgitarist worden: Owen Edwards, zelf rockgitarist en docent, pretendeert van wel.
In deze cursus begeleidt hij de beginnende rockgitarist stap-voor-stap door het proces. Wel eist hij van de cursist discipline: elke dag oefenen volgens een vast schema. De oefenstof is per dag uitgewerkt.
Edwards spreekt de cursist aan in de 'jij'-vorm en behandelt alleen de zaken die voor een rocker van nut zijn. Geen stof die voor de klassieke gitarist van belang is en niet meer theorie dan nodig is.
Het boek staat vol met voorbeelden in drie verschillende muzieknotaties. Alle bijna honderd oefeningen staan op een bijgeleverde cd. De liefde voor de rockmuziek blijkt uit de toelichtingen op de muziek van de grote gitaristen uit de rockwereld. Hij levert vereenvoudigde variaties op de grootste hits, zodat de cursist snel kan meespelen met zijn favoriete muziek.
Het boek bevat een uitgebreide lijst met internetsites en een index.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Edwards, Owen - Spoedcursus  rockgitaar / rockheld in recordtijd