Halsey. Kay - Mijn mixer maakt koken makkelijker. Met 150 verru

Schrijver:
Titel: Mijn mixer maakt koken makkelijker. Met 150 verrukkelijke recepten
ISBN: 9781861553935
Taal: Nederlands
Uitgever: Quintet
Bijzonderheden: 2003, gebonden, stofomslag, 260 x 260 mm. 176 blz. klein vlekje onderrand stofomslag, goed
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 5,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Omdat tijdsgebrek ons drukke leven beheerst, bereiden we meestal gemakkelijke gerechten die snel klaar zijn, en dat gaat meestal ten koste van de smaak, de voedzaamheid en de tevredenheid. Veel moderne huisvrouwen denken dat ze geen tijd hebben om zelf een hele maaltijd klaar te stomen.
Dit hoeft niet - met de legendarische KitchenAid® keukenrobot worden de tijdrovende handelingen zoals mengen, kloppen, kneden en snijden van voedsel een éénvoudige klus, en worden maaltijden, informele diners en speciale gelegenheden een waar feest voor diegenen die “goed" willen eten en "lekker” willen koken.
De KitchenAid® keukenrobot is stijlvol en superefficiënt.
Deze keukenrobot is een fantastische keukenhulp bij het maken van heerlijke broden en cakes daar hij ontworpen is om perfect te mixen, te kneden en te kloppen. Maar hij kan nog véél meer! Met zijn ruime reeks optionele hulpstukken kunt u alles verwezenlijken, van snijden en fijnmalen tot het maken van verse pasta, vruchtensappen of gehakt. De KitchenAid® keukenrobot gaat door daar waar een normale keukenmachine ophoudt: hij is robuust, duurzaam en mooi om naar te kijken. Zijn kleurig assortiment en ingenieus ontwerp maken van hem een geweldig accessoire in de keuken, en dankzij zijn unieke prestaties zult u hoog scoren in het moeiteloos bereiden van maaltijden.
Mijn mixer maakt koken makkelijker bevat 150 internationale recepten, vele verrassend, maar ook veel klassieke favorieten uit tal van verschillende landen. Bak Hunsriicker Bauerenbrot, Duits tarwebrood, of Italiaanse foccaccia, of een Indiase chapatis, en creëer onweerstaanbare toetjes uit Frankrijk en Oostenrijk. U zult zien dat de KitchenAid® keukenrobot niet alleen geschikt is voor het bakken, maar in de recepten uit Mijn mixer maakt koken makkelijker worden allerlei voorgerechten, soepen en salades, familiemaaltijden en slimme lunchgerechten klaargemaakt met behulp van alle bestaande optionele hulpstukken. Gebruik de fruit- en groentezeef voor het bereiden van hummus uit het Middenoosten; de voedselmolen om een echte Noorse burger, de kjottkaker, te maken en gebruik het worstvulapparaat om Duitse Bratwurstte maken.
In Mijn mixer maakt koken makkelijker worden heerlijke recepten voor iedere gelegenheid gecombineerd met een handleiding over hoe u dat "extra paar handen" van de KitchenAid® keukenrobot optimaal kunt gebruiken.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

zakelijk

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

GEEN REACTIE ONTVANGEN: CONTROLEER UW SPAMBOX.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.95 euro (binnen Nederland )
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor pakketpost kan soms voor DHL of DPD worden gekozen.
Is het verzendadres niet in Nederland, België of Duitsland dan is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Halsey. Kay - Mijn mixer maakt koken makkelijker. Met 150 verrukkelijke recepten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    J.M. van der Meer
    Kamer van Koophandel nummer: 28087705
    NL002055499B34
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.