Monique Dankers-Van der Spek - Beroepsgeschikt, + CD-audio

Schrijver:
Titel: Beroepsgeschikt, + CD-audio
ISBN: 9789043018074
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is het eerste deel in de serie Studieloopbaanontwikkeling. De serie is geschreven om studenten in het hoger beroepsonderwijs te informeren over studieloopbaanbegeleiding en hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van de volgende vier studieloopbaancompetenties:
• verantwoord studie- en beroepskeuzen maken
• zelfstandig eigen competentieontwikkeling vormgeven
• verantwoordelijkheid nemen voor eigen studievoortgang
• inzetten van een ondersteunend sociaal netwerk

Dit eerste deel, Studieloopbaanontwikkeling – Beroepsgeschikt, is een informatief, praktisch maar vooral ook inspirerend boek voor eerstejaarsstudenten om te ontdekken of ze de juiste studie hebben gekozen. Studenten krijgen aan de hand van (theoretische) achtergronden en selfassessments inzage in hun persoonlijkheidskenmerken, motivatie en beroepsgeschiktheid.

Deze tweede editie is geactualiseerd en aangevuld met nieuwe praktijkopdrachten. Bovendien staat bij iedere taak aangegeven of deze geschikt is om individueel, in tweetallen, in kleine groepen of klassikaal uit te voeren. Zo kan eenvoudiger een keuze worden gemaakt voor de meest toepasselijke opdracht.

De bijgeleverde cd-rom bevat een voorbeeldportfolio met een POP-formulier, observatieformulieren en alle acht groeilijnen die bij het uitvoeren van de opdrachten kunnen worden gebruikt. Bij elk boek is een toegangscode toegevoegd voor het Online Self-assessmentpakket 3.0 van Stephen P. Robbins. Hiermee hebben studenten een jaar lang volledige toegang tot een grote hoeveelheid persoonlijkheidstests. Voor docenten is een uitgebreide docentenhandleiding beschikbaar.

Monique Dankers-van der Spek is adviseur, trainer, coach en interim HRD-manager bij Yessence Training & Advies. Zij werkte vijf jaar als hogeschooldocent en schreef in deze serie Studieloopbaanontwikkeling – Stagebekwaam en Studieloopbaanontwikkeling – Van stage naar afstuderen. Van haar hand verscheen ook Elk probleem draagt een geschenk in zich en Communicatie en teamwork in de lerende organisatie.

Docenten van vijftien verschillende hogescholen werkten mee aan de totstandkoming van
deze serie.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Monique Dankers-Van der Spek - Beroepsgeschikt,  + CD-audio