Joke Verweerd - Verweerd, Joke-Vindersloon

Schrijver:
Titel: Verweerd, Joke-Vindersloon
ISBN: 9789023994770
Uitgever:
Bijzonderheden: Vindersloon van Joke Verweerd is een ontroerende en diepmenselijke novelle over vinden en verliezen, over geloof, hoop en liefde. De Haarlemmermeer is het decor voor het verhaal van Hilly van Lynden en haar man Siem. Hilly werkt op Schiphol Airpor...
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Vindersloon van Joke Verweerd is een ontroerende en diepmenselijke novelle over vinden en verliezen, over geloof, hoop en liefde.
De Haarlemmermeer is het decor voor het verhaal van Hilly van Lynden en haar man Siem. Hilly werkt op Schiphol Airport aan de balie van Lost & Found, Siem zit thuis met een burn-out.Als Siem in een andere werkelijkheid dreigt te verdwalen, vindt Hilly warmte en begrip bij Raf, haar collega. Maar mag je wat je vindt jezelf toe-eigenen? En mag je vindersloon vragen, als je het teruggeeft?Boven de polder is de hemel, waarmee Hilly in gesprek gaat.Vindersloon is de prelude op de tiende roman van Joke Verweerd, Vogelvlucht. Wil je weten hoe het verdergaat met Hilly, Matthy en Siem? Lees dan Vogelvlucht!
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joke Verweerd - Verweerd, Joke-Vindersloon