Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

J. Bout en N.J. Spaan - Bout, J. en Spaan, N.J.-Een gerijpte ko

Schrijver:
Titel: Bout, J. en Spaan, N.J.-Een gerijpte korenschoof
ISBN: 9789033112805
Uitgever:
Bijzonderheden: Een gerijpte korenschoof, het leven van Thomas Halyburton, een biografie beschreven door de dames J. Bout en N.J. Spaan.  Thomas Halyburton (1674-1712) en Samuel Rutherford (ca.16OO-1661) zijn beiden professor in de godgeleerdheid aan de universi...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een gerijpte korenschoof, het leven van Thomas Halyburton, een biografie beschreven door de dames J. Bout en N.J. Spaan. 
Thomas Halyburton (1674-1712) en Samuel Rutherford (ca.16OO-1661) zijn beiden professor in de godgeleerdheid aan de universiteit van St. Andrews in Schotland geweest. Het waren mannen van grote betekenis. Naar zijn wens werd Thomas Halyburton begraven naast Samuel Rutherford.
Thomas Halyburton ontving de eerste beginselen van zijn opleiding in ons land. De Heere hield met hem in geestelijk opzicht een zeer moeilijke weg. Hij werd in afsnijdende wegen geleid. Zo leerde hij de nadruk te leggen op de noodzakelijkheid van de kracht, bediening en bedauwing van Gods Geest in de prediking van het Woord. Het was hem een vermaak om Christus te prediken.
Deze biografie, waarin veel fragmenten uit zijn eigen memoires zijn opgenomen, geeft een boeiend verslag van zijn leven en sterven.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Bout en N.J. Spaan - Bout, J. en Spaan, N.J.-Een gerijpte korenschoof