S.K. Vaughn - Donkere nacht Een vernield ruimteschip. Een duist

Schrijver:
Titel: Donkere nacht Een vernield ruimteschip. Een duister complot. Een enkele overlevende. Kan May de aarde bereiken voor het te laat is?
ISBN: 9789022584521
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: Goed, Paperback, 432p
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In deze angstaanjagende survivalthriller maakt liefde het verschil tussen leven en dood\nDoor een verschrikkelijk ongeluk strandt astronaute May Knox als enige overlevende in een onbruikbaar ruimteschip. Als ze niet snel wordt gered, gaat ze dood. Dan blijkt dat May toch niet alleen is: er verbergt zich een saboteur in de machinekamer. Hij vertelt haar de waarheid over de missie en onthult dat ze deel uitmaakt van een gruwelijk complot.\nMay heeft geen seconde te verliezen: ze moet de aarde bereiken voor het te laat is. En er is maar één persoon die haar daarbij kan helpen: Stephen, een getalenteerd NASA-wetenschapper – en Mays ex-man.De pers over Donkere nacht\n‘Donkere nacht combineert de spanning van sciencefiction met een hartveroverend liefdesverhaal. Om in één ruk uit te lezen.’ Ed Wood, redacteur Sphere
Verder lezen

De Slegte uit Almere

zakelijk

Logo De Slegte

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

S.K. Vaughn - Donkere nacht Een vernield ruimteschip. Een duister complot. Een enkele overlevende. Kan May de aarde bereiken voor het te laat is?