Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Manuscripten. Drie delen betreffende de boedelscheidingen van Mr. Jan

Schrijver:
Titel: Manuscripten. Drie delen betreffende de boedelscheidingen van Mr. Jan Anthony van Heemskerck en Hillegonda-Cornelia van Heemskerck
Uitgever:
Bijzonderheden: Halflinnen. Manuscript van 325 p. in twee delen. De drie delen zijn gebonden in een latere binding (linnen rug met opdruk en gemarmerde platten).
Prijs: € 2 900,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
l Deel 1 betreft de Boedelstaat uit 1795 - "Staat ende massa `van den boedel en alle den goederen" -van Jan Anthony van Heemskerck, geboren in Ned. Oost-Indiƫ in 1743 als zoon van Pieter van Heemskerck, gouverneur van Malakka. Jan Anthony is inwoner van Delft en aldaar ontvanger van de 100ste penning, schepen, weesmeester, regent van de gasthuizen. Overleden in Delft 1795. Manuscript van 241 pag. De delen 2 en 3 betreft de boedelscheiding van Hillegonda Cornelia van Heemskerck. Hillegonda Cornelia werd geboren in Spanje in 1682 en overleed in 's-Gravenhage 10 april 1741. Zij was ongehuwd en liet haar bezittingen grotendeels na aan de kinderen van haar broer Jan Henry van Heemskerck, te weten Willem, Betreft Cornelis, Antonetta Coenradina, Cornelia Hillegonda en Anna Petronella van Heemskerck.
Verder lezen

Grimbergen Boeken uit Lisse

zakelijk

Logo Grimbergen Boeken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.