P. Harrison - Reincarnatieverhalen van kinderen

Schrijver:
Titel: Reincarnatieverhalen van kinderen
ISBN: 9789020280746
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - Ongelezen paperback. De hoeken en randjes zijn niet helemaal gaaf meer, het boek bevat verder slechts lichte sporen van gebruik.
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Kinderen kunnen soms opeens met opmerkingen voor de dag komen die de ouders moeilijk kunnen plaatsen. Bij verder doorvragen blijkt er dan een heel verhaal uit de bus te komen dat zoals in de gevallen die in dit boek worden beschreven verwijst naar een mogelijk vorig leven. In dit boek wordt een aantal van die verhalen verteld die door ouders uit de mond van hun kinderen werden opgetekend. In geen enkel geval kwamen er hypnose, regressie of een andere techniek aan te pas. Pas na langdurig onderzoek van plaatsen, mensen en voorwerpen werden de verhalen als authentiek opgenomen. De kinderen waren in alle gevallen nog erg jong: rond de drie jaar. Op deze leeftijd bleek in de meeste gevallen het herinneringsvermogen zeer scherp te zijn. Zodra de kinderen ouder werden, vervaagden de herinneringen en werden ze naar het onderbewuste verwezen. Boeiende en hoopvolle reïncarnatieverhalen die de vraag of er leven is na de dood en of er wellicht sprake is van meerdere levens weer volop in de schijnwerpers plaatst.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P. Harrison - Reincarnatieverhalen van kinderen