Willem Vermeend, Jan Willem Timmer - Het wereldklimaataccoord

Schrijver:
Titel: Het wereldklimaataccoord
ISBN: 9789492460059
Uitgever: Einstein Books En Ebooks
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Op 12 december 2015 werd er in Parijs tussen 195 landen een historisch klimaatakkoord gesloten. De landen spraken daarbij af dat ze de komende decennia met een mix aan maatregelen de uitstoot van broeikasgassen zodanig zullen verminderen dat aan het eind van deze eeuw de wereldwijde temperatuursti jging ruim beneden de 2 °C zal blijven, de zogenoemde veilige limiet. Door het akkoord zullen wereldwijd overheden ingrijpende maatregelen moeten nemen, zoals de vervanging van fossiele energiebronnen door hernieuwbare energie. In het bedrijfsleven zal 100% duurzaam de norm worden en gaan bestaande business- en verdienmodellen op de schop.
In dit boekje verkennen Willem Vermeend en Jan Willem Timmer de maatschappelijke en economische impact van het klimaatakkoord. Ze zett en de afspraken van Parijs op een rijtje, gaan in op voor- en nadelen van maatregelen om klimaatverandering tegen te gaan en houden een pleidooi voor een groene economie in Nederland. Met achtergrondinformati e en aansprekende voorbeelden uit de prakti jk, maken de auteurs duidelijk dat de impact van het akkoord iedereen raakt. Omdat het beleid van overheden, bedrijven en investeerders de komende decennia sterk beïnvloed zal worden door de gevolgen van het klimaatakkoord en de opmars van de groene economie, zijn in dit boekje best practices opgenomen die voor beleidsmakers en ondernemers als inspiratie kunnen dienen. Ook voor het onderwijs zijn deze relevant.
Het Wereldklimaatakkoord is binnenkort beschikbaar!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem Vermeend, Jan Willem Timmer - Het wereldklimaataccoord